Gordon uitgehuild in Amsterdam: ‘Alweer naar Dubai gevlogen’

De dramatische episode in Gordons liefdesdrama waarin hij naar Amsterdam afreisde om uit te huilen bij vrienden en familie is alweer voorbij. Na een uitstapje naar Baku, zit hij nu weer in Dubai.

Gordon in Emirates-vliegtuig © RTL, Emirates

Het is snel gegaan voor Gordon: toen hij op zaterdag 22 april afreisde naar Amsterdam om uit te huilen bij vrienden en familie vanwege zijn dramatische liefdesbreuk met Gavin Rozario, was het hele land nog op zijn hand. Ineens leefde iedereen mee met de gedumpte Gordon, omdat men dacht dat de Australiër een harteloze golddigger was.

Terug in Dubai

Vier dagen later zorgde Evert Santegoeds ervoor dat de publieke opinie over Gordon plotseling 180 graden kantelde. Hij publiceerde op die dag een geruchtmakend interview met Gavin, die met een bijzonder geloofwaardig verhaal kwam. Door de heftige details die hij vertelde over Gordon, is men nu opeens behoorlijk klaar met de tv-miljonair.

Toeval of niet: al twee dagen na dat interview vertrok Gordon met zijn goede vriend Don Diablo en prins Bernhard naar Baku. Die keerden afgelopen weekend terug zónder Gordon. Waar de gepikeerde ster gebleven was? Op een lijnvlucht naar Dubai, zo blijkt nu. Volgens het juicekanaal Juice Channel is hij daar alweer gespot.

Juicefilmpje

Juice Channel heeft gisteren een filmpje geplaatst waarop te zien is hoe Gordon over straat wandelt in Dubai, ogenschijnlijk met zijn beste vriend Patrick. “Gordon is na een kort verblijf in Nederland vandaag weer gespot in Dubai. Een volger zag hem zojuist samen met een andere man. We zijn benieuwd hoe lang hij nog offline blijft.”

Gordon heeft eergisteren namelijk zijn Instagram-pagina weer offline gehaald. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het om ‘social-media-break 36‘. “Maar zoals we ondertussen wel weten zal dat niet al te lang zijn”, aldus Juice Channel.

Harteloos

Hopelijk heeft Gordon zijn verdriet inmiddels een plekje kunnen geven, want Dubai is volgens hem een ‘harteloze’ stad. Lange tijd prees de tv-miljonair die woestijnstad helemaal de hemel in, maar nu is het opeens allemaal waardeloos. Daar zegt hij over in de podcast Doorzetters: “Het is een lege stad. Dat merk je pas als je er woont.”

Hij vervolgt in dit interview, dat vlak voor zijn relatiebreuk is opgenomen: “Het is leeg, empathieloos, gevoelloos, harteloos. Dat zijn eigenlijk de drie keywoorden. Het is leeg. Ze zijn met één ding bezig en dat is geld. Ze willen allemaal beter van je worden.”

Weg uit Dubai

Je bent als homoseksuele man bovendien niet volledig vrij in Dubai. “Je kunt hier als gay-persoon, en er zijn er heel veel kan ik je vertellen, een normaal leven leiden, míts je je aan de regels houdt. En die regels zijn klote, want die ontnemen je ook een beetje je vrijheid.”

Gordon wil graag weg uit Dubai, maar: “Het is nog niet definitief, want ik heb mijn huis hier nog tot 2024. Ja, ik huur het huis. Godzijdank, Jezus, ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon ooit weer de gunfactor terugkrijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen