‘Gordon maakt nep-account op Grindr, Gavin overweegt aangifte’

Gordon heeft volgens zijn ex-verloofde Gavin Rozario een nep-account van hem aangemaakt op Grindr. Hij overweegt aangifte tegen de SBS 6-ster wegens stalking. “Dit is zorgelijk.”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram

Het heeft bij de roze gemeenschap in Amsterdam-Noord voor enorm veel verbazing gezorgd: afgelopen weekend dook in die buurt plotseling een Grindr-account met de foto van Gavin Rozario op. Is de ex-verloofde van Gordon weer in onze hoofdstad? En wat doet hij hier op een datingapp? Het werd gelekt naar juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Gavin in Melbourne

Het opvallende is volgens Yvonne dat het ‘profiel’ van Gavin in no time weer werd leeggemaakt. Wat is hier aan de hand? Evert Santegoeds heeft het even nagevraagd bij Gavin. Hij heeft goed contact met de Australische knul sinds het interview dat hij aan hem heeft gegeven over Gordon. Het interview waardoor Goors imago vollédig is gekanteld.

Evert in de podcast Strikt Privé: “Ik kan het verhaal ontkrachten. Hij zat gewoon in Melbourne, op bezoek bij zijn moeder. Hij was nogal verbaasd en heel benieuwd naar wat dat account dan geweest is, want dat is niet zijn echte. Nou, zegt hij zelf: ‘Ik ben al vier maanden niet meer op die site geweest na deze ervaring.’”

Nepaccount door Goor?

Dan komt het ‘ontluisterende’, aldus Evert. “Want het is een foto die alleen in het bezit is van Gordon, die nooit ergens anders gedeeld of gepubliceerd is. Het lijkt er heel erg op dat Gordon zelf een nep-account van die Gavin gemaakt heeft en op die manier toch weer voor wat opwinding zorgt, ook al is hij zelf helemaal van social media verdwenen.”

Collega Jordi Versteegden is in shock. “Als Gordon echt op deze manier zijn aandacht probeert te zoeken, dan ben je toch wel tien stappen verder en niet helemaal goed in je hoofd? Dit schreeuwt toch om hulp voor Gordon?”

Aangifte van stalking

Evert daarop: “Dat lijkt me wel. Hij toont die foto en die lijkt heel erg op een foto die lijkt op tussen de bloesem in Japan, die wél gepubliceerd is, maar bij de ene heeft hij zijn mond open en bij de ander heeft-ie hem dicht. Deze foto is alleen in het bezit van Gordon, dus ik kan geen andere conclusie trekken dan dat Gordon dat fake-account heeft gemaakt.”

Hij vervolgt: “Twee dagen geleden heeft Gavin Gordon nogmaals gevraagd om nóóit meer contact op te nemen en het er echt bij te laten zitten. Hij heeft ook gedreigd om aangifte te doen van stalking, want het ging maar door dat geapp en gemail dag en nacht. Ja, op deze manier doet hij het kennelijk alsnog en het is inderdaad wel zorgelijk als dit zo is.”

Geen commentaar

Wat heeft Gordon hierop te zeggen? Bart Ettekoven in Shownieuws: “Ja, het moet haast wel zo zijn dat Gordon dat nepprofiel heeft aangemaakt met die foto van z’n ex. Maar goed, we hebben Gordon zijn management vandaag proberen te bereiken en die konden geen commentaar daarop geven. Het blijft natuurlijk wel een wazig verhaal.”

Gordon is ook nog in het nieuws omdat hij een of andere realityster zou gaan trouwen met zijn vriend en hij dat nu heeft afgezegd. Dat werd gisteren ook aangestipt in RTL Boulevard. Deskundige Tim Oliehoek vervolgens: “Ik was nog zo blij dat het een keer níet over Gordon ging in deze uitzending.”

Het leidde tot gelach in de studio, waaronder bij Gordons geallieerden Bridget Maasland en John van den Heuvel.

Strikt Privé

Het verhaal over het nep-Grindr-profiel van Gavin:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jordi Versteegden denkt dat Gordon dringend hulp nodig heeft. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen