Gordon eist rectificatie van Gavin: ‘Sorry, ik was verliefde dwaas’

Gordon staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen, maar nu zijn ex-verloofde Gavin Rozario de hele Privé heeft volgekletst is hij in alle staten. Hij heeft een rectificatie geëist.

Gavin Roz en Gordon Heuckeroth © Instagram

Het is allemaal heel pijnlijk voor Gordon: voor het eerst in zijn leven leek het hele land met hem mee te leven na een relatiebreuk. Had Gavin Rozario keihard gebruikgemaakt van de gulle tv-miljonair om hem daarna rücksichtslos te ghosten? Dat beeld kwam Gordon goed uit, maar toen kenden we het verhaal van Gavin nog niet.

Imago in ravijn

Gavin kletste vorige week zo ongeveer de halve Privé vol en zijn verhaal was zó geloofwaardig dat de publieke opinie massaal is gekeerd. En niet alleen dat, want het imago van Gordon ligt daardoor dieper in het glitterravijn dan ooit tevoren. Het gevolg? De jengelende jetsetter was in álle staten en stuurde Gavin direct een woest berichtje.

Privé-baas Evert Santegoeds wist vorige week al wat er in dat berichtje stond, maar toen hield hij zijn lezers nog even in spanning. Hij gaf slechts aan dat die reactie ‘laag bij de grond‘ was. Hoe laag precies? Dat heeft hij deze week in de nieuwste uitgave van zijn beruchte gossipblad gezet.

‘Imbeciel!’

Voor alle Goor-dirt rent u natuurlijk onmiddellijk naar de dichtstbijzijnde Primera, maar een tipje van de sluier? “Ik lees net je interview in de krant. Wat een klootzak moet je zijn na alles wat we hebben meegemaakt”, briest Gordon onder meer. “Over mijn gedrag praten alsof ik een kind ben. Wat voor een imbeciel ben je.”

Was dat het? Nee, Gordon stuurde ook nog een hele rectificatie mee waarvan hij eiste dat Gavin die op zijn socials zou plaatsen. En in navolging van zijn geënsceneerde huwelijksaanzoek wordt daarmee opníeuw duidelijk hoeveel waarde Gordon hecht aan hoe er in het land over hem gedacht wordt.

Verliefde dwaas

Het is een aardige lap tekst: “Ik wil graag mijn oprechte verontschuldiging aan Gordon aanbieden omdat ik onze verloving na drie weken heb beëindigd”, staat er bijvoorbeeld in. “Ik stortte me op dingen als een verliefde dwaas, maar dacht nooit aan de enorme gevolgen die een grote stap met zich mee zou brengen.”

“Het was nooit mijn bedoeling om hem op enigerlei wijze pijn te doen en mijn gevoelens naar hem waren oprecht zoals iedereen had kunnen zien. Ik besefte dat het verbreken van de verloving zware gevolgen had voor zijn carrière. Ik had een geweldige tijd samen en hopelijk kijken we later erop terug als een leerzaam moment.”

Geloofwaardig

Ja, dat zou lekker geloofwaardig zijn nadat je net helemaal bent leeggelopen in de Privé. “Dat heeft Gavin natuurlijk geweigerd om te plaatsen, zeker nadat hij zo enorm is uitgefoeterd”, zegt Bart Ettekoven in Shownieuws.

Bram Moszkowicz wijst erop dat Gordon geweten móet hebben dat Gavin dit zou lekken. Is hij dan zó onhandig? “Of hij wil gewoon dat we dit hier voorlezen.”

Guido den Aantrekker: “Ik vind dat geen domme gedachte.”

Het zal volgens Bart niets veranderen. “Je merkt toch wel dat heel veel mensen Gavins kant hebben gekozen.”

Coke-appjes

Evert raadt de eventueel overgebleven Gavin-twijfelaars in elk geval aan om naar de winkel te lopen voor de nieuwste Privé. “Gordon probeerde natuurlijk twijfel te zaaien over zijn geloofwaardigheid”, zegt hij in zijn podcast Strikt Privé. “De allerlaatste twijfel wordt nu weggehaald door appjes die Privé nu publiceert.”

Die appjes spreken volgens Evert tegen dat de stemmingswisselingen van Gordon door diabetes zouden komen. “In die appjes zegt Gordon gewoon dat het coke was. Daarin zegt hij gewoon dat hij een ‘downfall’ had zoals in ‘old days’. Daarin geeft hij het gewoon toe en noemt hij zelfs de naam van degene van wie hij die coke gekregen heeft, dus ja…”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen