‘Gordon blijft Gavin lelijke appjes sturen, en dan inééns: I love you!’

Gordon haalt nog steeds lelijke grappen en grollen uit bij zijn ex-verloofde Gavin Rozario, stelt roddelgeneraal Evert Santegoeds. “Hij krijgt nog steeds berichten, echt niet normaal.”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram

Het is nu anderhalve week na het veelbesproken interview van Gavin Rozario. Hij heeft de beeldvorming rond Gordon in acht pagina’s vollédig gekanteld en daar heeft de SBS 6-ster furieus op gereageerd. De tv-miljonair heeft zelfs een nogal dramatische rectificatie geëist van zijn Australische ex-liefje. Is hij inmiddels eindelijk tot bedaren gekomen?

‘Niet normaal’

Nee, zegt Evert Santegoeds in zijn onthullende podcast Strikt Privé. “Het is niet normaal. Die Gavin krijgt echt berichten van Gordon waar de honden geen brood van lusten, net als vorige week.”

Eén van die berichten heeft Evert deze week laten zien op de Telegraaf-site. Het betreft een e-mail met een door Gordon samengestelde fotocollage: links een lachende foto van Gavin, rechts een serieuze foto van Gavin. “With me and without 🤣🤣🤣🤣”, schrijft de brullende balladzanger erbij.

Stemmingswisseling

Gordon komt volgens Evert behoorlijk wispelturig over. “Af en toe zit er dan weer een heel lief berichtje tussen met: ‘I love you.’”

Hij vervolgt: “Het geeft wel aan dat de stemmingswisselingen van Gordon nog niet veranderd zijn, maar hij heeft zelf gezegd waardoor die komen, hè? Dus daar hebben we alle begrip voor!”

Di-abetes

Evert doelt op Gordons bewering dat zijn bizarre gedrag tijdens zijn relatie met Gavin door zijn diabetes komt. Daar hebben de mannen van Even Tot Hier een pittig liedje over gemaakt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van Gordons bewering dat zijn diabetes de oorzaak is van zijn wangedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen