Frank Dane vindt Eloise een gemene gravin: ‘Wat een aansteller!’

Frank Dane vindt dat gravin Eloise een enorme aansteller is. Hij vindt het flauw dat ze niet heeft ingegrepen bij de protestactie tegen royaltyverslaggever Eloise. “Echt een beetje gemeen.”

Frank Dane en gravin Eloise © RTL

Jeroen Snel, de royaltyverslaggever van RTL Boulevard, is buitenproportioneel hard aangepakt voor zijn mening over gravin Eloise. Hij vindt dat het koninklijk huis in verval raakt als leden van de familie in badpak mee gaan doen aan tv-amusement. Critici vinden echter dat een man op leeftijd niets mag zeggen over de kleding van een jonge meid.

Plasje over Jeroen

Dat al die BN’ers als Chantal Janzen en Jan Versteegh zo over Jeroen heen buitelden met hun badpakfoto en snedige hashtag, vindt Frank Dane heel erg goedkoop. “Hoe zou het met Jeroen Snel gaan? Iederéén is eroverheen gevallen. Het heeft mij echt verbaasd dat iedereen daar een plasje over heen wilde doen”, zegt hij op Radio 538.

Sidekick Jelte van der Goot: “Ik vond het wel mooi. Ik zag heel veel mensen in badpak een soort support aan haar geven enzo.”

Frank sarcastisch: “Support?! Ja, dat heeft ze wel nodig, ja.”

Heel gedoe

Jelte steunt de Jeroen-critici. “Als prins Bernhard een duikbril opzet of iets heel raars doet, dan hoor je er niemand over. Het is ook een beetje omdat het een meisje in een badpak is.”

Nieuwslezeres Airen Mylene steunt Frank juist. “Ik vond het heel veel gedoe. Ik vond dat het héél veel losmaakte om iets héél kleins. Iedereen moest overal in badpak staan. Ik dacht: laat het lekker.”

Frank: “Ik vind het gewoon heel erg jammer dat hij dat niet gewoon mag zeggen. Hij mag dat toch vinden? Dat iedereen vervolgens over hem zegt: ‘Dat mag hij eigenlijk niet zeggen.’ Je mag toch gewoon kunnen zeggen wat je wil? Natuurlijk mag hij dat zeggen!”

Gemene Eloise

Het is flauw dat Eloise niet ingreep bij de storm aan kritiek die Jeroen over zich heen kreeg, vindt Frank. “Dan moet Eloise zeggen: ‘Prima dat hij dat vindt, maar ik doe het lekker wel.’ Het is van Eloise een beetje gemeen geweest om vervolgens support enzo te gaan benoemen op Instagram, van: ‘Gelukkig zijn er nog mensen die achter me staan’, enzo.”

Eloise overdrijft het allemaal een beetje bewust, vindt hij. “Joh, stel je niet aan! Er is één iemand die vond dat je het niet kon dragen.”

Airen: “Zij zoekt de aandacht ook wel continu op, dus ik heb het idee dat ze het er ook een beetje om doet.”

Instagram

Eloise heeft via Instagram iedereen bedankt voor de steun:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Frank Dane gelijk over gravin Eloise?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen