‘Duncan Laurence én zijn vriend allebei rare gasten, wég ermee!’

Duncan Laurence heeft zijn imago vier jaar na het winnen van het Eurovisie Songfestival in een rázendsnel tempo zien kantelen. En ook met zijn vriend Jordan Garfield is men klaar. “Wég ermee!”

Jordan Garfield en Duncan Laurence © RTL

De hooghartige en arrogante houding van het muzikale liefdespaar Duncan Laurence en Jordan Garfield zorgt voor ongelooflijk veel ergernis bij de mensen. Niet alleen Duncan, maar ook Jordan is volgens RTL Boulevard heel erg uit de hoogte. Hij gedraagt zich volgens presentator Eddy Zoëy alsof hij Messi is.

Rare kwibussen

We moeten van die twee af, vinden de mannen van Vandaag Inside. Johan Derksen is uiterst kritisch in de aflevering van gisterenavond: “Die Duncan Laurence heeft nu al vier weken in aanloop naar het Songfestival dagelijks aangetoond dat hij niet goed bij zijn hoofd is. Dat hij onder invloed is.”

Collega René van der Gijp: “Wat dacht je van die vriend van hem? Het zijn allebei kwibussen! Hele rare gasten zijn het.”

Het woord ‘kwibus’ wordt meestal gebruikt als licht spottende term om een onhandig, dwaas of excentriek persoon aan te duiden.

‘Weg met die gozer!’

Johan is er helemaal klaar mee. “Die is helemaal in zichzelf zijn geloven. Die denkt dat hij een wereldster is, dat hij Tom Jones is. Weg met die gozer, joh!”

Het Songfestival is volgens hem onterecht gewonnen door Duncan. De Zweedse inzending was dat jaar veel beter, vindt Johan. “Die had wel verdiend te winnen, want die was wel beter dan die Laurence. Omdat die gewoon een goed liedje had en beter kon zingen. Dat gepiep van die Laurence is toch verschrikkelijk, man?!”

Toevalstreffer

Duncan overschat zichzelf volgens hem schromelijk. “Wat heeft hij nog meer gedaan, dan? Het was een toevalstreffertje, joh.”

Songfestival-bobo Jan Smit is ondertussen goed klaar met alle kritiek op hem en zijn team. Johan: “Dat moet je altijd hebben met kritiek. Wat hebben wij niet voor kritiek gehad? Wat interesseert mij dat nou?”

Wilfred Genee: “Evert Santegoeds gaat nu een Wob-inverzoek instellen. Haha. Dat is wel heel grappig dit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen