Catherine Keyl begrijpt ophef over pittige Jinek-sneer niet: ‘Ja, pff!’

Catherine Keyl begrijpt de ophef over haar pittige sneer aan het adres van Eva Jinek niet. Om nieuwe ophef te voorkomen weigert ze daarom haar mening te geven over Nadia Moussaid.

Catherine Keyl en Eva Jinek © RTL

De kritiek van Catherine Keyl op talkshowdiva Eva Jinek heeft behoorlijk wat losgemaakt. Ze stelt dat Eva door haar moederschap niet meer zo’n goede presentatrice is. “Sinds ze een kind heeft, is ze niet meer zo alert, zit ze er niet meer zo bovenop”, stelt ze onomwonden. En dat is volgens Yvonne Coldeweijer echt een brug te ver.

Geen sisterhood

Catherine reageert op die kritiek in het mediaforum van NPO Radio 1. “Ik heb dingen over Eva Jinek gezegd om haar suggesties te doen om te verbeteren en dan word ik afgebrand, want ‘geen sisterhood’ en weet ik veel. Ja, ehh, pfff… Nou… Dus ik onthou mij van commentaar als jullie het niet erg vinden.”

Vlak daarvoor wordt Catherine namelijk gevraagd om haar mening te geven over de nieuwe talkshow van Nadia Moussaid, die wordt gezien als Catherine’s opvolger. “Ik heb altijd in mijn hele leven gezegd dat je nóóit iemand naar aanleiding van de eerste uitzendingen mag beoordelen, dus dat ga ik zeker niet doen.”

Talkshowdino

Over de talkshow van Nadia krijgen we Catherine dus niet te horen. “En zéker niet omdat ik zelf inderdaad een exacte… Nou, zij heeft de exacte kopie, maar ik had dus het origineel en ja… Weet je, ik ben al neergezet als talkshowdino en weet ik veel wat allemaal, dus wat ik ook zeg over een talkshow…”

Heeft ze het wel gekeken? “Ja.”

En heeft ze een mening? “Ik vind altijd iets, dat weet je toch Carl-Johan? Maar nee, dat zeg ik dus niet.”

‘Is het zo erg?’

Catherine die expliciet niet haar mening wil geven over de talkshow van Nadia… Dat is toch hetzelfde als zeggen dat je het helemaal ruk vindt?

Presentator Carl-Johan de Zwart: “Is het zo erg? Ben je bang dat er dan weer een dynamiek op gang komt?”

Catherine: “Ja, daar heb ik gewoon geen zin in. Laat die vrouw lekker haar ding doen en dan zien we het wel.”

Genadeloos

De recensies van Nadia zijn heel erg slecht. “Ja, die heb ik gelezen en die vond ik genadeloos.”

Onterecht genadeloos? “Hahaha. Ja, je probeert me erin te luizen, maar ik doe het niet! Oké, jongens, fijne dag verder.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Catherine Keyl wil geen commentaar geven op talkshow Nadia Moussaid. Zegt alles?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen