Bram Moszkowicz hekelt Duncan Laurence: ’Schaamt hij zich niet?’

Bram Moszkowicz vindt terugblikkend op de deelname van Mia & Dion aan het Eurovisie Songfestival dat hun mentor Duncan Laurence zich kapot moet schamen. “Hij is hypocriet!”

Duncan Laurence en Bram Moszkowicz © SBS 6

Van het vals zingende stelletje Mia & Dion horen we waarschijnlijk nooit meer wat, maar hun mentor Duncan Laurence heeft de afgelopen jaren een hele carrière opgebouwd. Het Songfestival-debacle bezorgt hem dan ook meer schade dan zijn protegés. En volgens Bram Moszkowicz is dat meer dan terecht.

‘Schaam je!’

Bram vindt dat Duncan echt té veel steken heeft laten vallen als hun begeleider. “Ik vroeg me af: die Duncan L… Hoe heet die man? Laurence. Zij waren zijn protégé, hè, toch? Schaamt die man zich nou niet?”, briest hij in Shownieuws.

Privé-baas Evert Santegoeds daarop: “Nee, die is vooral met zichzelf bezig en die mag zaterdag nog een keer optreden. Hoe hij zich daar weer tussen gewurmd heeft… Hij mag een grote performance geven als pauzenummer en helemaal wreed is dat hij dat gaat opdragen aan Mia & Dion voor een deel.”

Gekke combi

Voor collega Anouk Smulders heeft Duncan ook een beetje afgedaan. “Ik vind het een beetje een gekke combi, dat je ze begeleidt en dan zelf ook nog gaat zingen. Dan zegt hij: ‘Ik ga de single nu niet uitbrengen, want ik begeleid hen.’ Maar die timing komt natuurlijk heel slecht uit.”

Bram: “Het is gewoon hypocriet.”

Anouk: “Ja, ik ben er klaar mee.”

Bram: “Ja, ik ook.”

Slachtoffer

Mia & Dion zijn gewoon slachtoffer geworden van Duncan en de Songfestival-equipe van AvroTros, meent Johan Derksen. Hij zegt in Vandaag Inside: “Die twee van dat duo kunnen er eigenlijk niet zoveel aan doen, want die zijn te veel in zichzelf gaan geloven. Door alle publiciteit dachten ze echt dat de sterren waren, maar dat is een misvatting.”

Hij vervolgt: “Ze kunnen er niets aan doen, maar het is de commissie. Die hebben uit een land vol goede zangers en zangeressen die twee nobodies gekozen.”

Farizeeër

Op wie kotst Johan het meest? Cornald Maas. “Die meneer Maas is de grootste farizeeër. Die zit eerst mee te lullen en wil die twee hebben. Hij gaat vervolgens de media bespelen dat het allemaal goedkomt en aan het eind van het liedje mag hij van de NPO ook nog het commentaar leveren.”

“Dit heeft niks met welke vorm van journalistiek ook te maken. Ik vind het echt schandelijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen