Beste Zangers-kijkers willen géén Duncan Laurence: ‘Geen zin in’

De deelname van Duncan Laurence aan de televisiehit Beste Zangers leidt tot meedogenloze reacties. De kijkers van het programma spreken hun afkeuring uit. “Jammer van die arrogante kwal.”

Duncan Laurence © AvroTros

Duncan Laurence, Nick Schilder, Marco Bakker, Numidia, Douwe Bob, MEAU en Mell zijn de kandidaten die dit jaar meedoen aan de hitshow Beste Zangers. Wat de kijkers van het programma ervan vinden? Ze zijn meedogenloos. Op de Instagram-pagina van de AvroTros-titel gaan ze he-le-maal los op de deelname van Duncan.

Nepartiest

Het is opvallend hoeveel negatieve reacties er binnenstromen over Duncan. “Laat Duncan maar thuis, die is toch overspannen. Beter voor iedereen”, zegt meneer Cor.

Mevrouw Winnie: “Mijn eerste gedachte: superleuke kandidaten. Tweede gedachte: jammer dat die arrogante Duncan meedoet.”

En vaste kijker Evert: “Duncan was zooo uitgeput dat hij zijn nieuwe release niet kan brengen. Maar wel meedoen met Beste Zangers? Wat een nepartiest. Ik denk dat ik maar eens een jaartje ga overslaan.”

‘Echt zonde!’

Het is echt ongelooflijk hoeveel kijkers teleurgesteld zijn in Duncans deelname. Het zijn er niet een handvol, niet een dozijn, maar echt hele hordes. Het gaat maar door op die socialspagina van Beste Zangers. “Het leek leuk, tot de naam Duncan voorbijkwam. Ik sla maar een jaartje over”, verzucht Jeanet.

Anne baalt als een stekker. “Wat gaaf dat Marco Bakker meedoet, Nick en Meau vind ik ook heel gaaf. Maar jeetje, wat zonde dat Duncan Laurence meedoet. 😫 Dat zou voor mij een reden zijn om toch niet te kijken.”

Patricia: “Beetje jammer dat Duncan erin zit. Zelf mensen aandragen voor Songfestival en ze aan hun lot overlaten. Hij had een voorbeeld kunnen nemen aan zijn begeleiding door Ilse toen. En nu aan het huilen dat ie er doorheen zit. 🤦🏻‍♀️”

Wat zegt Yvonne?

Het blijft ook een raar verhaal dat Duncan op vrijdag meldde dat hij zijn hele album uitstelt vanwege mentale uitputting, maar dat hij zaterdag vrolijk is begonnen aan de intensieve opnames van Beste Zangers. Volgens RTL Boulevard is het een grove schande dat AvroTros hem kennelijk gewoon aan zijn contract houdt. Of zit dit toch anders?

Yvonne Coldeweijer schrijft: “Dit is passief agressief van Boulie want zij weten ook dat Duncan geen burn-out heeft en proberen zijn deelname zo te cancelen. (…) Geloof me, Duncan heeft geen burn-out. Hij heeft te veel imagoschade geleden tijdens het Songfestival en heeft Beste Zangers nodig om weer positief onder de aandacht te komen.”

Gek dansje

Duncan doet gek dansje in de promo van Beste Zangers:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het leuk dat Duncan Laurence meedoet aan Beste Zangers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen