Alle sterren zeggen nee, nu ligt SBS 6-afdankertje bij Rob Kemps

Duidelijker kan het niet worden voor Rob Kemps, wiens lucratieve tv-contract aflopend is: hij heeft het ultieme afdankertje van de zender aangeboden gekregen. “Benieuwd wat hij zegt!”

Rob Kemps © NPO

Britt Dekker is behoorlijk loslippig geweest achter de schermen bij de talkshow van Renze Klamer. Ze heeft niet alleen verklapt dat Gordon wel tien keer heeft overwogen om een rechtszaak te beginnen tegen Angela de Jong, maar ook dat haar baas SBS 6 wanhopig probeert om een wandelprogramma te slijten aan een van zijn sterren.

Wandelprogramma

Wat heeft Britt precies gezegd? “Ik heb nog een hele tijd met Britt staan praten, die bijzonder openhartig was. Ik kan wel zeggen dat ze mijn nieuwe BFF is, zoveel geheimen weet ik inmiddels van Talpa. Ze vertelde dus dat er een nieuw wandelprogramma in de maak is”, zegt Angela in haar AD Mediapodcast.

Angela richt zich vervolgens tot de presentator van haar podcast, en tevens een van de sterren van Shownieuws: Manuel Venderbos. “Manuel, oren open, misschien is het iets voor jou, want ze hebben geloof ik al 80 mensen benaderd en niemand wil.”

Manuel: “Ik haat wandelen.”

‘Niemand wil het!’

Alle sterren slaan die show af, weet Angela nu dankzij Britt. “Voor de presentatie is Noa Vahle benaderd, maar die heeft bedankt. Toen had Sam Hagens zijn vinger opgestoken en die is te licht bevonden, die mag weer niet. Allemaal volgens Britt, hè. Ik praat nu Britt na. Toen is Britt benaderd en Britt wilde zelf weer niet.”

Dát is gek, vindt Manuel. Hij sneert: “Ho, ho, ho. Wacht even. Noa Vahle is benaderd en toen is Sam daarna te licht bevonden?!”

Rob tachtigste keuze

Angela beaamt dat. “Sam Hagens wilde zelf heel graag, maar ja, die is, ja… Allemaal volgens Britt, hè jongens. Ik praat Britt na. Maar goed, Britt wilde dus ook niet. En nu ligt het bij Rob Kemps.”

Een wandelende interviewshow met Rob?! Manuel: “O, omdat zijn andere interviewprogramma zo soepel ging. (…) Het wordt wel raar wandelen. Van links en dan weer naar rechts en dan links en dan weer naar rechts.”

Schapen

Het klinkt allemaal niet erg overtuigend, vindt Angela. “Ik moest ook aan die schapen denken. Weten jullie dat nog? Dat programma met die schapen, dat ze achter die schapen aan liepen.”

Ze vraagt zich af of Rob zich hiervoor laat lenen. “Ik ben benieuwd of hij het gaat doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps is de laatste presentator in de rij die gevraagd wordt. Veelzeggend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen