Albert Verlinde tóch niet in vaste cast VI, Jan Uriot aast op zijn plek

Albert Verlinde voegt zich tóch niet bij de vaste cast van de kijkcijferhit Vandaag Inside. Ondertussen aast Jan Uriot, de sterjournalist van Privé, op zijn plekje. “Er zit iets in de pijplijn.”

Albert Verlinde en Jan Uriot © SBS, Telegraaf

Na zijn twee recente bezoekjes kort achter elkaar leek het erop dat Albert Verlinde dé nieuwe vaste gast van Vandaag Inside zou gaan worden, maar niets is minder waar. De VVD-prominent en tv-ster geeft in De Veronica Ochtendshow aan dat hij alleen nog zal aanschuiven als daar een directe aanleiding voor is, iets met zijn musicals bijvoorbeeld.

Af en toe bij VI

Op de vraag of Albert nu vast bij VI zit, zegt hij: “Nee, ik vind het leuk om te doen. Ik heb het nu twee keer gedaan en volgens mij vinden we het allemaal wel leuk, maar ik zal niet zo heel veel… Ik zal gewoon af en toe een keertje aanschuiven, maar ik vind het wel ontzettend leuk.”

Het lijkt wel te klikken met het VI-trio. “Nou ja, dat is het, en iedereen is er best wel verbaasd over. Wilfred zag het steeds wel zitten. Die had steeds van: volgens mij klopt het wel, alleen ik heb het heel lang afgehouden. Maar ik heb er nu twee keer gezeten en ik vind het ontzettend leuk. Je merkt ook wel dat er veel naar gekeken wordt.”

Niet net als Eus

Waar merkt Albert dat aan? “Ik heb vorige week geroepen dat ik niet zeker wist of ik op vakantie kon door Transavia, nou…. We zijn keurig op tijd vertrokken, hahaha. Maar je wordt er inderdaad de hele vakantie op aangesproken, dus het is echt leuk om te merken dat het goed gevallen is.”

Radiosidekick Niels van Baarlen: “Maar je zit nu wel in het vaste poultje met Eus en met Job Knoester en…”

Albert: “Nee, nee, nee, dat niet. Nee, dat niet. Gewoon als het leuk is en als er wat is en om het over Grease te hebben dat het leuk is. Dan kom je langs, maar ik heb het echt ontzettend naar mijn zin.”

Jan Uriot wil erin

Privé-sterjournalist Jan Uriot, die een paar keer is bespot door de mannen van VI, lijkt het plekje van Albert wel te zien zitten. Zijn Telegraaf-collega Pim Sedee vraagt hem: “Ga jij daar nou nog ergens aan de bar zitten dan?”

Jan: “O, dat speelde ook nog.”

Pim: “Jij zou nog langskomen bij de laatste VI?”

Pijpleiding

Jan: “Nou ja, het zit in de pijpleiding. Mijn manager Eline Heremans is ermee bezig. Die is met die redactie bezig en met meneer Genee.”

Pim: “Heb jij een manager? Oké, wauw.”

Jan: “Ja, ja… Ja, dat heb je tegenwoordig nodig, dames en heren. Het is nog niet zeker. Als het doorgaat, ben jij de eerste die het hoort.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Uriot ook in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen