Waylon wekt onbegrip bij RTL Boulevard: ‘Dit zou ik dus niet doen’

Waylon wekt onbegrip bij de mannen van RTL Boulevard. Zij vinden het niet heel verstandig dat de zanger zo emotioneel reageert op kritiek. “Dat kun je beter gewoon lekker laten.”

Waylon © RTL

Over het algemeen hebben veel BN’ers er moeite mee om bekritiseerd te worden. Eén van hen is Waylon. Hij vindt het niet leuk dat Rob Goossens in de podcast van RTL Boulevard heeft gezegd dat hij zich in het tv-programma Better Than Ever gedraagt alsof het de grote Willem Blijkerk-show is, refererend aan de eigenlijke naam van de zanger.

Boze Waylon

Waylon vindt dat de mannen van Boulevard heel erg uit zijn op effectbejag. Hij sneerde in een berichtje op de Instagram-pagina van de showrubriek: “Stukje klassejournalistiek… Vanavond weer de grote Willem Bijkerk-show op RTL. Kusje voor Rob en probeer iets minder makkelijk/goedkoop te scoren. Zou je sieren. Doei!”

In het kader van ophef wordt ook die reactie van Waylon weer besproken in de nieuwste aflevering van de Boulevard-podcast. “Bijzonder dat hij daarop reageert”, merkt Rob op.

Collega Luuk Ikink: “Had hij het van zich af moeten laten glijden?”

‘Had het gelaten’

Rob denkt van wel. “Ik had het lekker gelaten. Sowieso: ik zei dus niet dat het de grote Willem Blijkerk-show was, maar dat het leek alsof híj het de grote Willem Blijkerk-show vond, omdat hij gewoon niet echt aan het meedoen was en met die stomme zonnebril daar die niet-bestaande shine zat te pakken zeg maar.”

Hij vervolgt: “Daar ergerde ik me gigantisch aan, maar ik vond het ook wel weer grappig. Ik vond het ook wel weer wat bijdragen aan het programma.”

Veel reacties

Luuk vindt dat Waylon het misschien te zwaar opneemt. “Weet je wat het ook is? Als je op tv bent krijg je heel veel reacties van kijkers. Sommige mensen vinden het leuk, maar er zijn ook heel veel mensen die zich storen aan wat je doet of hoe je bent op tv of wat dan ook. Ik kan me dat ook altijd wel voorstellen, want ik stoor me ook heel vaak aan iets.”

Hij doelt dan op iets wat hij op televisie ziet. “En dat is ook wel een van de redenen waarom ik tv kijk. Dat vind ik ook lekker, want dan kan ik me lekker even een beetje ergeren en dan denk ik: Jezus, wat doe jij dom zeg. En daarna is het weer klaar ook gewoon. Het is ook een stukje service.”

Reacties uitlokken

Het hoort gewoon bij televisie, vindt Luuk. “Je lokt reactie uit, emotie. Op alle vlakken. Met dingen die je zegt, hoe je eruitziet en wie je bent. Dat is natuurlijk logisch.”

Rob: “Precies dat. En Waylon kiest ervoor om binnen met een zonnebril op te gaan zitten. De laatste keer dat ik het checkte was hij niet blind, dus ik vind niet echt dat hij daar een heel goede reden voor heeft.”

Overigens droeg Waylon na de eerste aflevering van Better Than Ever géén zonnebril meer. “Ik denk dat de productie er iets van heeft gezegd. Ik hoop het in elk geval. Maar ja: mijn kritiek op de eerste aflevering staat.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat sterren er pr-matig beter aan doen om stil te zitten als ze geschoren worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen