Waylon wekt ergernis met geklaag over juicekanalen: ‘Hypocriet’

Waylon wekt ergernis met zijn uitspraak dat de juicekanalen helemaal geen rekening hebben gehouden met zijn bedrogen geliefde Bibi Breijman. “Hield hij wél rekening met haar dan?!”

Waylon © William Rutten

Het AD heeft dit weekend een groot interview met Waylon gepubliceerd. De zanger klaagt hierin over de juicekanalen die zijn vreemdgaan naar buiten hebben gebracht en daarmee voor een relatiecrisis zorgden met zijn Bibi Breijman. Het kanaal Juice Channel had vorig jaar de primeur, waarna ook Yvonne Coldeweijer er volop op inhaakte.

Waylon haalt uit

Hoe kijkt Waylon daarop terug? Hij zegt in de krant: “Ik kreeg ervanlangs op social media en dat had ik ook verdiend. Ik had er schuld aan, Bibi trof geen enkele blaam.”

Hij vervolgt: “Ik baalde er alleen wel van dat die kanalen het naar buiten brachten op het moment dat Bibi net was bevallen en de hormonen nog door haar lijf gierden. Ze hebben met haar helemaal geen rekening gehouden.”

Hypocriet

Ze hebben helemaal geen rekening gehouden met Bibi? De makers van Juice Channel zijn verbijsterd. “Gelukkig deed meneer dat zelf wel toen hij doktertje ging spelen”, laat het kanaal kort maar krachtig weten, verwijzend naar een fetisj van Waylon.

Yvonne Coldeweijer schrijft: “Ja, dat deed jij wel natuurlijk toen je je haperende willie aan het uittesten was op andere vrouwen. 🤡”

Ene Viv twittert: “Gelukkig heeft Bibi een partner die dat wel doet. Oh wacht.”

Reklaw: “Had jij, Waylon, dan wel rekening gehouden met Bibi?”

Stuk stront

John: “Wat is het ook een stuk stront ook hè… Mijn hemel. Ik had al geen hoge pet op van deze artiest, maar hij kan nog verder als mens wegzinken 🤮.”

Waylon zorgt voor enorm veel ergernis. Ene Jolanda: “Wacht! Ho! Stop! Even bij het begin beginnen Willem! Jij stak je willy in een andere vrouw dan Bibi. Hield je toen rekening met Bibi? 🤔”

Maarten: “Waylon had hem zelf ook gewoon in zijn broek kunnen houden, in plaats van onder het mom van demonen rond gaan n**ken.”

AD-interview

Het AD-interview met Waylon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waylon vindt dat de juicekanalen geen rekening hebben gehouden met Bibi. Wie heeft het minst rekening gehouden met Bibi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen