Tv-nijd: Khalid & Sophie vindt Beau van Erven Dorens oncollegiaal

De talkshow Khalid & Sophie is boos op Beau van Erven Dorens. Volgens eindredacteur Joep School is de RTL 4-presentator een beetje oncollegiaal bezig. “Knap gedaan”, twittert hij geërgerd.

Beau van Erven Dorens, Sophie Hilbrand en Khalid Kasem © RTL, NPO

Khalid & Sophie sloot het seizoen gisteren af met twee spraakmakende gasten: Mia Nicolai en Dion Cooper, de muzikale kindjes van Duncan Laurence die in opspraak raakten vanwege hun valse gezang. Hun optreden bij Sophie Hilbrand trok veel bekijks: er schakelden 843 duizend mensen in op de uitzending op NPO 1.

Grachtengordel

Volgens Tina Nijkamp zijn het ‘prachtige cijfers’ voor dit programma. “Mooie cijfers en beter ook dan de eerste aflevering van hun seizoen: 733 duizend. Overall hebben Khalid en Sophie een beter seizoen neergezet dan vorig jaar.”

Ze vervolgt: “Het mag allemaal nog iets meer vooravond- en minder als een late-avondtalkshow wellicht maar het was in ieder geval al een stuk minder elitair en grachtengordel.”

Boos op Beau

Het optreden van Mia & Dion heeft Khalid & Sophie dus mooie publiciteit opgeleverd, maar niet iedereen geeft het programma de credits die het verdient. Zo spreekt eindredacteur Joep School zijn ergernis uit over Beau van Erven Dorens, die het optreden gisterenavond uitgebreid nabesprak.

Joep: “In Beau werd minutenlang gepraat over het optreden en het gesprek van Mia en Dion bij Khalid & Sophie, zonder één keer ‘Khalid en Sophie’ te noemen. Knap gedaan 👍.”

‘Wauw, wat suf’

Het is evident dat Joep het oncollegiaal vindt en behoorlijk geërgerd is. Ene mevrouw Hester Knieriem, werkzaam voor de VPRO, is het daar helemaal mee eens. “Wauw wat suf.”

Overigens beleefde ook Beau zijn laatste uitzending van het seizoen. Waar hij maandag wordt opgevolgd door Eva Jinek, begint er op de plek van Khalid & Sophie een nieuwe talkshow zonder prominente gasten: Nadia.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen