Rob Kemps voelde al nattigheid, zegde Shownieuws last minute af

Het lijkt erop dat Rob Kemps al nattigheid voelde. Hij heeft een cameraploeg van Shownieuws afgelopen weekend last minute buiten de deur gehouden tijdens zijn concerten in de GelreDome.

Shownieuws en Rob Kemps © SBS 6

Na pittige geruchten op juicekanalen heeft Rob Kemps bevestigd dat zijn relatie met Miriam Swinkels na vele jaren voorbij is, waardoor hun gezin met twee piepjonge kinderen uit elkaar valt. Volgens Yvonne Coldeweijer, die dus gelijk had over die breuk, heeft de entertainer een affaire met een van zijn achtergronddanseressen.

Shownieuws afgebeld

Het gerucht over de relatiebreuk ging al een paar dagen rond, maar Rob heeft dit nieuws afgelopen weekend nog onder de pet kunnen houden. Toen vonden in de GelreDome zijn lucratieve Snollebollekes-concerten plaats.

Eigenlijk zou ook Shownieuws daarbij aanwezig zijn, verklapt Bart Ettekoven in de uitzending op SBS 6. “Het kwam voor ons niet als donderslag bij heldere hemel. We hadden namelijk al een interviewaanvraag gedaan of we bij de Snollebollekes mochten komen achter de schermen. Dat mocht in eerste instantie en dat werd toen toch afgebeld.”

Te zenuwachtig?

Rob wilde natuurlijk voorkomen dat Shownieuws hem daar voor een draaiende camera zou confronteren met de geruchten over de relatiebreuk. Maar wat gaf hij als officiële reden voor het annuleren? “Rob zou daar te zenuwachtig en te druk voor zijn”, aldus Bart.

De showkenner vervolgt: “Het zijn natuurlijk heel grote avonden die hij daar doet bij het GelreDome, maar er ging toen bij ons wel een signaaltje af van: hé, wat is er aan de hand? Die geruchten waren bekend vanaf vrijdag of zaterdag.”

Frappant

Zelf beweert Rob dat de relatiebreuk heel liefdevol is verlopen, maar Yvonne gelooft daar helemaal niets van. Ze vindt het kwalijk dat hij zijn jonge kinderen ‘in de steek laat‘.

Ook Bart zet er zijn vraagtekens bij. “Opvallend genoeg volgen ze elkaar niet meer op Instagram. Dat is dan wel weer frappant. We wensen ze sterkte, want het is altijd pijnlijk: twee jonge kinderen. Zij heeft nog twee kinderen uit een eerdere relatie, dus er zijn vier kinderen in het spel die erbij betrokken zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat Rob Kemps deze relatiebreuk netjes heeft afgewikkeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen