Rob Goossens maakt pittige grap over IHVH-comeback Linda de Mol

Rob Goossens maakt een behoorlijk pittige grap over de comeback van Linda de Mol als presentatrice van Ik Hou Van Holland. Haar geliefde zit volgens de BLVD-ster níet in de huisband.

Jeroen van Koningsbrugge, Linda de Mol en Rob Goossens © Roy Beusker, RTL

Het is zeer begrijpelijk dat Linda de Mol afgelopen seizoen verstek liet gaan bij Ik Hou Van Holland. Rob Kemps nam de show over, omdat hysterisch vrolijk doen op tv niet echt past als je geliefde beschuldigd wordt van een zedenmisdrijf. Nu ervoor is gekozen om Jeroen Rietbergen daadwerkelijk te vervolgen voor verkrachting, keert Linda alsnog terug.

Pittige grap

De timing is dus behoorlijk opmerkelijk. Linda weet immers dat de slachtoffers van The Voice er moeite mee hebben dat ze weer is gaan daten met Jeroen. “De verschillende cliënten vinden dat Linda de Mol natuurlijk zelf mag bepalen met wie zij haar leven invult, maar begrijpen doen zij het echt niet”, zei hun advocaat Sébas Diekstra eerder.

Door weer zó prominent en uiterst vrolijk terug te keren in het middelpunt van de belangstelling, accepteert Linda natuurlijk het gevolg dat ze weer een groter mikpunt van kritiek zal zijn. De eerste pittige grap over haar omstreden geliefde is in elk geval alvast binnen.

‘Bleue meisjes’

In reactie op het nieuws over Linda’s IHVH-comeback, vraagt ene Rick zich af of Jeroen misschien in de huisband zal zitten. Hij twittert: “Jeroen Rietbergen zorgt voor de muzikale ondersteuning?”

Rob daarop: “Nee, dat is de spin-off Ik Hou Van Bleue 17-Jarige Meisjes.”

Oei, een flinke uithaal aan het adres van Linda en Jeroen, waar de gevallen tv-koningin absolúút niet om zal kunnen lachen.

Linda reageert

Wat zegt Linda zelf eigenlijk over haar comeback? “Ik heb besloten dat ik het komende seizoen van Ik hou van Holland weer ga presenteren na een fantastisch seizoen met Rob, waarvoor ik hem heel dankbaar ben.”

Ze vervolgt: “Ik kijk er ontzettend naar uit om met Jeroen en Richard in de studio te staan en samen met de wisselende BN’ers en het altijd enthousiaste publiek de vertrouwde spellen te spelen. Wat heb ik het gemist!”

Alkemade-exit

Jeroen en Richard? Huh?! Ah, Leo Alkemade wordt er na twee seizoenen alweer uitgebonjourd om plaats te maken voor Richard Groenendijk. De eeuwige Jeroen van Koningsbrugge blijft wel aan.

Rob: “Benieuwd wat SBS 6 nu in petto heeft voor Rob Kemps. De 10 Vragen en The Wheel gaan namelijk ook geen vervolg krijgen, dus ze zullen nieuwe dingen moeten verzinnen om zijn dikke contract te rechtvaardigen.”

Tweet

De pittige grap van Rob:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol beter de zaak tegen haar geliefde Jeroen Rietbergen had kunnen afwachten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen