Pijnlijk: Marieke Elsinga-show zelfs door eigen collega’s afgekraakt

De eerste grote studioshow van Marieke Elsinga wordt ook door haar eigen oud-collega’s van RTL Boulevard afgekraakt. “Het duurt best wel lang en het is een en al lawaai”, sneert Luuk Ikink.

Marieke Elsinga en RTL Boulevard © RTL

Marieke Elsinga wil graag een grote televisiester worden en om zichzelf te ontplooien heeft ze haar baantje bij RTL Boulevard opgezegd. Haar eerste grote studioshow, Alles is Muziek, is echter een blamage. De kijker zag afgelopen weekend hoe de gevallen tv-ster Irene Moors daarin op een sjoelbak zat te trommelen: intens treurig.

‘Was niet best’

De televisiekijker zapte massaal weg bij Marieke en volgens de mannen van Vandaag Inside is haar tv-carrière nu wel voorbij. Tot overmaat van ramp krijgt de presentatrice nu ook nog haar oud-collega’s van RTL Boulevard over zich heen. Zij bespreken haar programma Alles is Muziek in de BLVD Podcast.

Luuk Ikink: “Het was niet al te best. Ik vind het jammer dat het niet slaagt, want ik zou het heel leuk vinden voor Marieke als het een programma is wat echt supergoed gaat. Misschien trekt het nog een beetje aan hoor, dat kan, alleen het was wel echt heel intens. Ik dacht op een gegeven moment: het duurt best wel lang en het is een en al lawaai.”

Red Bull

Podcastgast Daphne Bunskoek: “Ja, het is net alsof ze hebben begrepen van: wat werkt er in bepaalde programma’s als Ik Hou Van Holland ofzo, en dat dat dan keer tien in de vermenigvuldiger moet.”

Rob Goossens: “En dan nog twintig blikjes Red Bull erachteraan.”

Daphne: “Precies! Dat je denkt: gewoon even ademhalen ergens.”

Luuk: “Ja. Even die pauzeknop was fijn geweest.”

‘Dat is onzin’

Luuk is het overigens niet eens met Johan Derksen dat Marieke’s tv-carrière nu wel voorbij is. “Ik hoorde Johan Derksen nog zeggen bij VI van: ‘Ja, die kun je afschrijven’, maar dat is echt onzin.”

Hij vervolgt: “Ik kan me herinneren dat ik negen jaar geleden een keer op kantoor zat bij Erland Galjaard, de toenmalige Peter van der Vorst van RTL, en die zei ook: ‘De kans dat je een keer een flop hebt is gewoon bijna honderd procent.’ Als je veel tv-programma’s wil maken, en dat wil Marieke doen, dan is de kans dat een programma flopt aanwezig.”

‘Kijk naar Beau!’

Het kan nog goed komen met Marieke, denkt Luuk. “Kijk hoeveel programma’s Beau heeft gehad die niet lukten en opeens had hij het en heeft hij allerlei hits te pakken. Dat gebeurt toch, zou ik denken?”

Rob: “Zeker bij Marieke zou ik het zonde vinden als die alleen maar dingen gaat maken die gegarandeerd een succes zijn zeg maar. Ik vind het juist leuk dat ze dingen probeert die ook een keer kunnen mislukken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de manager van Marieke Elsinga faalt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen