Linda de Mol verbaast: ‘Waarom wil ze lunchen met Yvon Jaspers?’

Linda de Mol zorgt voor verbazing met haar geheime lunch met tv-collega Yvon Jaspers. Waarom zat ze met de Boer Zoekt Vrouw-ster in de Larense brasserie Mauve? “Ik ben in shock.”

Yvon Jaspers en Linda de Mol © Yvon Jaspers, MAX

Het zijn twee geplaagde vrouwen: Linda de Mol ligt onder vuur omdat ze weer met Jeroen Rietbergen onder de dekens ligt, terwijl Yvon Jaspers verweten wordt een boerenbully te zijn. En juist die twee vrouwen zijn door een paparazzo gespot tijdens een geheime ontmoeting in de Larense brasserie Mauve. Wat deden ze daar?

‘Ik was in shock!’

Yvonne Coldeweijer is er heel erg verbaasd over. Zij zegt in haar podcast De Juice Show: “Ik was wel in shock, want Linda de Mol is wel een beetje tv-adel, maar Yvon Jaspers?! Hahahaha. Huh?!”

Co-host Mark Koster: “O, dat vind je geen tv-adel?”

Yvonne: “Nee!”

Mark: “O, wat vind je tv-adel dan? Waar begint dat? Ik vind haar absoluut tv-adel.”

Yvonne: “Nou, Yvon doet zo lekker normaal allemaal.”

Boerendiva

Mark resoluut: “Ja, maar dat is ze dus helemaal niet! Ik weet dat die bij de opnames totaal niet normaal is. Dat is natuurlijk echt de diva die weet dat ze een miljoen kijkers heeft. Dat hele KRO-NCRV hangt aan dat Boer Zoekt Vrouw, dus zij gedraagt zich werkelijk als de koningin van die omroep.”

Het verbaast hem dat Yvonne daar anders over denkt. “Jij denkt van niet? Jij denkt dat ze met een boterham met kaas daar binnenkomt? Dat denk je?”

Liever taart

Yvonne: “Nou, zij had toch een keer in zo’n interview gezegd dat ze liever taart eet dan ze seks heeft ofzo? Dat heeft ze een keer gezegd.”

Mark: “Dat is aan haar ook wel te zien.”

Yvonne: “Ja. Nee, dus vandaar dat ik haar niet in die categorie heb geschaald.”

Mark: “Nee, oké, maar ze is het natuurlijk wel.”

Yvonne: “Ik vind dat een hele… (Zucht, red.) Yvon Jaspers… Nee, het heeft het gewoon niet.”

Bizarre combinatie

Mark: “Maar wat gaat ze dan met Linda de Mol bespreken? Dat vind ik een bizarre combinatie.”

Yvonne: “Ik ook. Ik wil het weten.”

Mark: “Het was in Laren. Linda de Mol kan daar lopend naartoe. Wat doen ze dan? En bespreken ze dan hoe ze allebei vinden dat ze worden belaagd of mishandeld of het respect niet krijgen? Of wil Linda de Mol dan toch iets met die boeren ofzo?

Yvonne: “Was het een zakelijke meeting, denk je?”

Zakelijke meeting

Mark denkt dat het inderdaad zakelijk was. “Ik denk het wel. Ik denk dat Yvon Jaspers binnenkort dus in de LINDA. staat met iets met de boeren. Zo is Linda de Mol ook.”

Ah, fantastisch, Yvon met een hooivork op de cover. Die hebben we nog niet gehad. Yvonne: “Dat hoeft Linda toch zelf niet te charteren? Dat kun je toch de redactie laten doen?”

Mark: “Nee, Yvon Jaspers wil natuurlijk dat Linda de Mol komt, want dat is ook een diva. Je kent haar niet!”

Yvonne: “Een heel ander beeld heb ik van haar. Nou, dat heeft ze dan goed gefaket.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen