Johan Derksen vindt dat Rob Kemps besmeurd wordt: ‘Gaat te ver’

Johan Derksen vindt het te ver gaan dat Rob Kemps momenteel zo veel drek over zich heen krijgt vanwege het ‘in de steek laten’ van zijn gezin met jonge kinderen. “Ik vind het heel triest.”

Rob Kemps en Johan Derksen © SBS

Rob Kemps ligt al geruime tijd onder vuur vanwege zijn ietwat mislukte tv-carrière. Eén van zijn grootste criticasters is Johan Derksen, die zijn SBS 6-collega meermaals heeft afgeslacht in Vandaag Inside. Maar wat er nú gebeurt met de Snollebollekes-zanger, gaat volgens de voetbalanalist ietsjes te ver.

Schandpaal

Op dit moment is Rob namelijk in opspraak omdat hij zijn vrouw en hun piepjonge kinderen heeft verlaten, volgens Yvonne Coldeweijer om er met een achtergronddanseres vandoor te gaan. Het levert hem bakken kritiek op.

Onterecht, vindt Johan Derksen. Hij zegt in VI: “Wat ik nou weer triest aan die zaak vind… Daar houdt het tegenwoordig niet mee op: nu wordt hij ook privé aan de schandpaal genageld.”

‘Geen ene k*t!’

Johan vindt dat het vermeende vreemdgaan van Rob een privézaak is. “Ik wil hem wel beoordelen op de programma’s die hij doet, maar als hij thuis weggaat om met een achtergrondzangeres ervandoor te gaan… Daar is hij geen goede of slechte presentator door. Sterker nog: daar heeft de rest van Nederland geen ene k*t mee te maken.”

De privébeslommeringen van Rob hebben ook geleid tot een pittige sneer van Angela de Jong. Daarover zegt Johan: “Angela zit een beetje op de grens met haar stukjes, hè? Die overschat zichzelf ook wel eens een beetje.”

Tv-slangenkuil

Overigens staat Johan nog wel steeds achter zijn kritiek op de tv-carrière van Rob. De VI-ster stelt dat hij ’ten onder gaat in de commerciële tv-slangenkuil’. “Dan bedenken ze dingen voor hem die hij niet beheerst. Een showprogramma… Wat hij bij Talpa gedaan heeft, dat waren louter dingen die hij dus niet beheerst.”

Johan wijst op zijn optreden in Robs interviewprogramma De 10 Vragen. “Als ik door hem geïnterviewd wordt en hij heeft een oortje in en die mevrouw staat achter de schermen de vragen in zijn oor te toeteren, dan denk ik: jongen, waarom dóe je dit?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het te ver gaan dat Rob Kemps verguisd wordt om z'n vermeende vreemdgaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen