Gordon geeft teken van leven na relatiebreuk: ‘Alleen maar tranen’

Gordon geeft eindelijk een teken van leven na de dramatische liefdesbreuk met zijn ex-verloofde Gavin Rozario, die hij al bijna honderd dagen kende. “Alleen maar tranen”, schrijft hij.

Gordon en Gavin Rozario © Instagram

Gordon postte afgelopen weekend nog vrolijk dat hij onderweg was naar Melbourne om zijn verloofde Gavin Rozario in de armen te sluiten. Anderhalve dag later was hij weer thuis in Dubai. Wat er precies in Australië is gebeurd is onbekend, maar het is over en uit tussen de twee. De geruchten bevestigde hij vannacht door al hun foto’s te verwijderen.

‘Alleen maar tranen’

Nu heeft de entertainer ook een kort berichtje op Instagram geplaatst. Daarin zegt Gordon: “Alleen maar tranen………..maar we gaan gewoon weer door. ❤”

Hij plaatst ook: “Million feelings but zero words.

En: “If they were meant to be in your life, nothing could ever make them leave. If they weren’t, nothing in the world could make them stay.

Heel verdrietig

Het is allemaal heel verdrietig voor Gordon, vindt juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Zij schrijft op haar juicekanaal: “Ik heb Gordon even gesproken vanochtend en het klopt inderdaad dat het ineens onverwachts over en uit is met Gavin.”

Ze vervolgt: “De reden zal hij wellicht zelf een keer met jullie delen als hij daar behoefte aan heeft, maar voor nu zit hij er echt helemaal doorheen. Dat vind ik heel erg sneu. Ook al waren er mensen die dit van mijlenver zagen aankomen, het blijft een hart dat gebroken is. Hij wilde het ook zo graag. Laten we een beetje lief voor hem zijn.”

Leedvermaak

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat Gordon zich erg druk maakt om wat de buitenwereld ervan vindt. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Ik vind het heel sneu en ik weet dat hij ontzettend opziet tegen die enorme storm die nu op hem afkomt van leedvermaak enzo, terwijl hij echt dacht de grote liefde van zijn leven nu echt gevonden te hebben.”

Maakt hij zich zorgen om Gordon? “Gordon is natuurlijk wel heel elastisch en veert mee met grote pieken van geluk en diepe dalen van ellende. Daar komt hij elke keer wel uit, maar hij staat er wel heel erg alleen voor. Die verhuizing naar Dubai maakt het natuurlijk ook niet makkelijk in grote stad waar het alleen maar draait om geld, aanzien en macht…”

“Daar word je in je eentje ook niet heel gelukkig, ook al schijnt de zon.”

Beurskoersen

Wie minder medelijden met hem heeft? Johan Derksen. “Het gaat me toch te ver dat ik hier commentaar moet geven op deze notoire dramaqueen. Het interesseert me geen hol. Met de nadruk op hol”, zei hij gisterenavond in Vandaag Inside.

En Story-baas Guido den Aantrekker twittert: “De beurskoersen zijn minder volatiel. #zucht”

Instagram

De Insta-post van Gordon met daaronder de gebruikelijke hartjes van BN’ers:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Gordon adviseren om zijn liefdesleven voortaan gewoon privé te houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen