Dave Roelvink en Nicol Kremers worden pandjesbaas: ‘Investeren!’

Dave Roelvink en Nicol Kremers willen groot worden in vastgoed. Ze zien het wel zitten om als pandjesbaas huurpenningen te innen van minder gefortuneerde landgenoten. “Investeren!”

Dave Roelvink en Nicol Kremers © RTL

Vrijwel alle BN’ers met een hoog inkomen zitten in het vastgoed. Het roddelblad Weekend heeft zelfs een vaste rubriek over sterren en hun pandjes: Sterrenhuizen. En ook de jonge sterren Dave Roelvink (29) en Nicol Kremers (33), de ex-vriendin van Peter Gillis, gaan nu in de stenen.

Vastgoedmagnaat Dave

Dave heeft een pand gekocht om te verhuren, vertelt hij in de Weekend. “Aan geld op de bank heb je niks, dat wordt alleen maar minder waard. Als je lekker hebt verdiend, kun je maar beter investeren, vind ik. Dus dat doe ik nu, in stenen.”

De realityster wil een vastgoedmagnaat worden. “Als het kan ben ik uiteindelijk van plan meerdere panden te kopen, maar dat moet wel kunnen natuurlijk. Ik denk dat geld wel in mijn top vijf staat van dingen die belangrijk zijn. (…) Ik denk wel dat geld ook voor een deel gelukkig kan maken, want het maakt het leven makkelijker.”

Nicol in de stenen

Nicol, de ex van Peter Gillis, wil precies dezelfde weg inslaan. Zij vertelt in de Shownieuws van gisterenavond dat het ‘heel erg goed gaat’ met haar OnlyFans-carrière. “Het is anderhalve ton wat ik nu verdiend heb. Vanaf 22 maart.”

Wat ze daarmee gaat doen? “Ik ga uiteindelijk iets van vastgoed doen. Zoiets zal het zijn. Vastgoed kopen dat ik kan verhuren aan mensen of zoiets zal het zijn wat ik ga doen. Dat is eigenlijk wel het doel erachter.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen