Caroline Tensen stopt onverwacht met Eén tegen 50: ‘Eindelijk’

Caroline Tensen stopt onverwacht met haar tv-hit Eén tegen 50. Na drie jaar gaat ze namelijk weer Eén tegen 100 maken en daar is tv-criticus Tina Nijkamp heel erg blij mee. “Eindelijk!”

Caroline Tensen © Nick van Ormondt

Het twintigste seizoen van de Caroline Tensen-show Eén tegen 100 kon in 2020 geen doorgang vinden vanwege het uitbreken van de coronapandemie. Omdat er niet meer dan honderd mensen in de studio mochten zijn en er anderhalve meter afstand bewaard moest worden, werd het format omgegooid tot Eén tegen 50.

’50 bevalt beter!’

Het beviel Caroline hartstikke goed en het leek er dan ook op dat Eén tegen 50 het originele format definitief zou vervangen. “Omdat vijftig veel en veel leuker is, voor iedereen. Het was veel, het was onpersoonlijk en nu hebben we er vijftig en dat bevalt zo goed”, zei de presentatrice eind 2021.

Maar Eén tegen 100 is toch een klassieker die je niet zomaar overboord gooit? Jawel, zei de presentatrice toen. “Ik vergis me nog wel eens hoor. Ik sta nog wel eens in de repetities van: ‘Welkom bij Een tegen 100!’ Het zit zo in mijn systeem, maar we houden het gewoon lekker zo.”

Felle kritiek

De bekende tv-analist Tina Nijkamp was een stuk minder enthousiast. “Ik snap wel dat de kijkcijfers zijn ingezakt. De charme van Eén tegen 100 was dat het één tegen honderd mensen was”, zei ze vorig jaar nog.

Wát een misser, aldus Tina toen. “Vijftig mensen maakt dit format ook voor de helft minder leuk. Coronaregels zijn voorbij. Dus why tell me why?

Toch weer 100

Nu maakt Caroline bekend dat Eén tegen 50 na drie jaar tóch weer wordt ingeruild voor Eén tegen 100. “YES het wordt weer Eén tegen 100”, schrijft ze in haar Insta-stories.

En Tina laat weten: “Gelukkig, veel beter!!!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen