Carlo Boszhard wijst Beau terecht: ‘Altijd wrok naar John de Mol!’

Carlo Boszhard heeft zijn collega Beau van Erven Dorens gisterenavond terechtgewezen toen hij in zijn talkshow weer eens een sneer uitdeelde aan John de Mol. “Er komt altijd wrok bij jou!”

Carlo Boszhard en Beau van Erven Dorens © RTL

De talkshow van Beau van Erven Dorens had gisterenavond een thema-uitzending met probleemjongeren. Naast Enzo Knol zat ook André Hazes jr. aan tafel. De een maakte aan tafel grapjes over de snelheidsovertreding in zijn Porsche, de ander maakte grapjes over zijn kapotgesnoven neusschot. Er kwam allemaal weinig relevants uit.

‘Het is toch zo!’

Carlo Boszhard zat ook aan tafel, namelijk om het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind te promoten. Hij wees gastheer Beau terecht toen het op een gegeven moment over John de Mol ging.

De mediamiljardair komt met de talentenjacht The Talent Scouts, een soort opvolger van The Voice. Beau: “John de Mol van Talpa komt met een nieuwe talentenshow. Dat zijn we wel van hem gewend. Hij komt eigenlijk elke week wel met een nieuwe talentenshow.”

Carlo: “Nou, nou, nou, nou.”

Beau: “Nou, het is toch zo?!”

‘Altijd die wrok!’

Carlo: “Er komt altijd wrok bij jou!”

Beau lachend: “Nou, nee, ik zeg gewoon zoals het is! Ik heb er zelf trouwens heel veel van gepresenteerd. Dat jij die niet kent, zegt al genoeg over het succes van die talentenshow.”

Waar die wrok vandaan komt? Beau vindt dat John hem schofterig behandeld heeft in zijn laatste jaar bij SBS 6. Volgens de presentator liet de mediamiljardair hem namelijk als een baksteen vallen.

Tv-vader

Na zes jaar kwam er in april 2015 een einde aan het SBS 6-avontuur van Beau. Hoewel John de Mol hem destijds hoogstpersoonlijk overtuigde om naar de zender te komen, was hij na een hele serie mislukkingen behoorlijk klaar met de presentator. “Op 28 december 2014 was de laatste aflevering van The Winner Takes It All”, zei Beau eerder.

En toen? “Ik weet nog dat ik hem naar zijn auto bracht en we elkaar een hand gaven en daarna heb ik hem nooit meer gesproken. Terwijl hij een soort tv-vader was. (…) Daarna ben ik van zijn zender naar RTL gegaan en ik heb nooit meer iets gehoord. Helemaal niets. Ik kwam binnen bij RTL en hoorde nog steeds niet.”

Oud zeer

Beau heeft het John nooit vergeven. Sindsdien haalt de presentator in de media regelmatig uit naar de mediamiljardair. Hij beschuldigde hem van formatdiefstal, van moreel verwerpelijk gedrag, van leugens en van te laat ingrijpen bij het Voice-drama. “Er hadden veel minder slachtoffers kunnen vallen!”

Volgens Angela de Jong was Beau dan ook uiterst tevreden toen begin dit jaar de overname van Talpa door RTL afketste. “Die wil niet meer met John de Mol!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Beau voelde zich keihard gedumpt door John de Mol. Denkt u dat de mediamiljardair loyaal is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen