Beau van Erven Dorens incasseert valse sneer van studiogast: ‘Ai!’

Beau van Erven Dorens heeft gisteren in zijn talkshow een behoorlijk valse sneer geïncasseerd van zijn studiogast Tom van ’t Einde. Hij blijkt niet bepaald onder de indruk van zijn gastheer…

Beau van Erven Dorens, Marieke Elsinga en Tom van 't Einde © RTL

De BN’er van de dag die een nieuw tv-programma komt promoten in de talkshow van Beau van Erven Dorens was gisterenavond zijn tv-collega Marieke Elsinga. De twee hebben in het verleden met elkaar samengewerkt, maar hebben ook allebei ervaring met het presenteren van de succesvolle vooravondrubriek RTL Boulevard.

Beetje meekletsen

Marieke heeft afscheid genomen van dat programma, omdat het moeilijk te combineren is met Qmusic en ze tegenwoordig nogal gevoelig is voor werkdruk. “Ik mis het wel, want ik vond het zo leuk. Ja, jij hebt ook RTL Boulevard natuurlijk jaren gedaan. Dat mis jij toch ook? Dat is toch het leukste programma om te doen?”

Verplicht naar het lege gekrakeel van Nikkie Plessen luisteren; smaken verschillen. Maar goed, mist Beau het ook? “Ja, absoluut. Zeker de werktijden ervan. Je komt gewoon binnen en dan ga je gewoon een beetje meekletsen, dan zeg je: ‘La-la-la-la-la’, en dan loop je weer naar buiten.”

Marieke: “Dat is het echt. Dat is het echt.”

Valse sneer

Je komt gewoon binnen en je gaat gewoon een beetje meekletsen? Studiogast Tom van ’t Einde begrijpt niet waarom Beau dat per se met RTL Boulevard associeert. “Ja, maar zo heel veel meer doe jij hier toch ook eigenlijk niet?”, sneert hij, tot hilariteit van de mensen in de studio.

Beau kan er zelf ook om lachen. “Hahahaha”, klinkt het.

Tom: “Ik bedoel: wij brengen hier de inhoud.”

‘Luuk doet niks!’

De uitspraak van Beau dat Boulevard vooral een beetje kletsen in de ruimte is, is natuurlijk wel een beetje pijnlijk voor het huidige team. Hij voegt dan ook snel toe: “Nu gaat het helemaal verkeerd, want nu zegt iedereen: ‘Luuk Ikink doet niks!’ Nee, ik deed eigenlijk vrij weinig, want ik hoefde alleen maar de zaak te presenteren.”

“Dat is gewoon de autocue voorlezen en een paar scherpe opmerkingen maken”, legt hij uit. “Dat is wat anders dan Luuk, die er keihard aan werkt.”

Bijna-burn-out

Heeft Marieke nou haar eerste mediaoptreden achter de rug zonder terug te blikken op haar bijna-burn-out? En hoe ze tegenwoordig alles plant om dat te voorkomen? Ah, nee. Ook dat werd nog even aangestipt.

“Ja, ik was er even klaar mee. Gelukkig is de werkzin weer helemaal teruggekomen. Daar ben ik blij mee. Maar dat was een jaar geleden rond deze tijd. Ik vind werken gewoon heel leuk, maar ik zei op een gegeven moment voor mijn gevoel op bijna alles ‘ja’. Maar dat brak me op een gegeven moment toch een beetje op. Maar dat vond ik niet makkelijk hoor!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen