Antoon heeft geen vertrouwen in Mia & Dion: ‘Verkeerde keuze’

Antoon steekt zijn mening over het Songfestival-duo Mia & Dion niet onder stoelen of banken. “Er zal daar wel iemand denken: hmm, misschien hadden we iemand anders moeten sturen.”

Mia en Dion en Antoon © RTL

Waar de meeste BN’ers tegenwoordig grossieren in standpuntloze en vlakke meningen, is hitzanger Antoon juist behoorlijk uitgesproken. Hij heeft een duidelijk oordeel over het valszingende Songfestival-stelletje Mia & Dion. Volgens hem is het namelijk klip en klaar: dit gaat niet meer goedkomen.

Antoon uitgesproken

Antoon zat gisterenavond in de talkshow Beau, waar hij naar zijn mening werd gevraagd over het duo. “Ik heb er geen verstand van, maar misschien hebben ze gewoon een foutje gemaakt ofzo? Er zal iemand nu wel daar zitten en denken: hmmm, misschien hadden we iemand anders moeten kiezen. Dit gaat niet anders worden.”

Oei, dat is een pittige opinie. Wat denkt oud-deelnemer Marlayne Sahupala ervan? “Het wordt moeilijk, maar ik vind het heel zielig voor ze, want ze verdienen het wel om weer het vertrouwen te krijgen, maar lastig wordt het.”

‘Eén keer checken!’

Het lijkt erop dat Antoon ook niet onder de indruk is van het aanvankelijke excuus van Mia & Dion, over dat hun in-ears niet goed werkten. “Als dat slecht is afgesteld en je hoort het publiek ineens heel hard, dan kan het heel moeilijk worden. Maar je moet gewoon van tevoren – en ik weet niet of ze dat goed geoefend hebben – bepalen hoe hard wat moet staan.”

Zo moeilijk is het allemaal niet, meent Antoon. “Het is gewoon één keer repeteren, toch? Gewoon één keer checken voor je hem gaat doen hoe het klinkt op je oren.”

Wat is volgens Antoon de oplossing? “Ik denk dat we Nick & Simon moeten sturen.”

‘Beetje zelfspot’

Qmusic-dj Mattie Valk stoort zich er vooral aan dat iedereen het zo serieus neemt, en Mia & Dion voorop. Hij twittert: “De ernstige serieuze toon van alles rondom het Songfestival is ook zo verkeerd.”

Hij vervolgt: “Zeg gewoon: ‘We weten het, het klinkt voor geen meter, we gaan ons best doen.’ Beetje zelfspot, beetje benaderbaar, beetje lachen. Kom op. 😂 Het gaat om liedjes. Maak jezelf nu dan maar een gimmick.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen