André Hazes jr.: ‘Mijn comeback gaat helemaal k*t? Echt onzin!’

André Hazes jr. kan zich niet vinden in de kritiek van mensen als Luuk Ikink, Patty Brard en Yvonne Coldeweijer die stellen dat zijn comeback geen daverend succes is. “Het gaat heel netjes!”

André Hazes jr. © Instagram, Videoland

De comeback van André Hazes jr. is waarschijnlijk niet het succes waar hij op gehoopt had. Volgens Patty Brard wordt zijn single Deel Van Mij nauwelijks gestreamd, Yvonne Coldeweijer wijst op de slechte kaartverkoop van zijn Ahoy-concert en Luuk Ikink zegt: “Als je ziet hoe goed Suzan & Freek en Acda & De Munnink verkopen, dan valt dit wel tegen.”

‘Allemaal k*t!’

André reageert nu op die kritiek in, hoe kan het ook anders, de middagshow van Frank Dane op Radio 538. “Hoe gaat het met Ahoy?”, vraagt de presentator hem.

De zanger daarop: “Ja, prima, dat gaat goed. Ja, kijk, ik ben een jongen… Want er wordt gedaan van: ‘Comeback, allemaal k*t!’ Jongens, we verkopen gewoon hartstikke netjes. Als het aan mij had gelegen was het ook binnen een uur uitverkocht, maar dat is gewoon ergens niet de realiteit ook, toch? Ik ben gewoon heel dankbaar met waar we nu staan daar.”

Volkszanger

Critici denken dat André’s concert mede zo slecht verkoopt omdat hij geroepen heeft geen volksmuziek meer te willen zingen, omdat hij dat ‘oudelullenmuziek’ vindt. Maar wat gaat hij straks dan zingen in Ahoy? Hij heeft buiten zijn nieuwe single om immers nog helemaal geen repertoire dat niet onder volksmuziek valt.

André vertelt nu dat hij tóch weer volksmuziek gaat zingen: “Nieuw en oud. Alles gewoon. Natuurlijk zal ik altijd een blokje doen om mijn vader te eren. Dat is ook waar ik alles aan te danken heb. Alles komt gewoon voorbij.”

Gavin en Moon

Zijn nieuwe single Deel van Mij lag onder vuur, omdat het een halve kopie is van een hit van Gavin DeGraw. Hoe zit het daar nu mee? “Volgens mij niks, toch? Ik heb nog steeds geen claim, geen rechtszaak. Dus dat is lekker.”

Door naar Monique Westenberg: klopt de berichtgeving van Privé dat ze gaan trouwen? “Ja goed hè, jongens”, zegt hij grappend.

André heeft Monique al eens ten huwelijk gevraagd. Moet dat nu overnieuw? “Ik ga echt niet weer zo’n ring halen. Hahaha. Dan moet ik eerst even werken. Ik weet niet of het dan verbroken is.”

Op vakantie

Waarschijnlijk moet die verloving gewoon opnieuw, aldus André. “Ja, ik denk dat elke vrouw dat wel wil.”

Het zou zomaar eens aankomende week kunnen gebeuren. “Ik ga morgen (vandaag dus, red.) op vakantie. Ik heb alweer een week gewerkt, dus ja. Hahahaha. Ik ga naar Vegas met Moon. De kleine ook mee, ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van de tandem André Hazes jr. en Frank Dane?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen