André Hazes jr. laat nieuwe muziek horen: ‘Dit klinkt heel 2003!’

André Hazes jr. liet er op een genadeloze wijze zijn oude schrijversteam voor vallen en nu is het daar dan eindelijk: zijn nieuwe muziek. Wat vindt ’s lands belangrijkste hazoloog ervan? “Heel 2003.”

André Hazes jr. © RTL, Instagram

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver: André Hazes jr. heeft een voorproefje van zijn gloednieuwe muziekstijl laten horen. Hij heeft op zijn schoongeveegde Instagram-pagina een korte clip geplaatst van het liedje Deel Van Mij. De hysterische BN’ers onder die post – denk aan Rolf Sanchez en Snelle – vinden het allemaal geweldig.

Nieuwe single André

De grote vraag is echter: wat vindt ’s lands belangrijkste hazoloog ervan? Yvonne Coldeweijer heeft direct een videootje in haar Instagram-stories geplaatst. “Jongens, ik ben aan het werk – ik werk altijd op zondag – en ik hoor dus dat de nieuwe single van André uit is en ik dacht: halló, dit moet ik natuurlijk voor de eerste keer met jullie gaan beluisteren.”

Yvonne was heel erg benieuwd, omdat André veel kwaad bloed heeft gezet met het vormgeven van zijn nieuwe muziekstijl. Zo heeft hij zijn oude schrijversteam keihard laten vallen en hen zelfs hartklachten bezorgd. Yvonne: “Wij willen natuurlijk wel weten waar al deze fuzz over gaat, hè? Deze comeback. Nou, zijn jullie er klaar voor? Let’s go!

Rockmuziek

De gezichtsuitdrukking van Yvonne zegt genoeg als de nieuwe plaat van André door haar speakers klinkt. “Rockmuziek?! Ohh… Het is rockmuziek. No offense, maar is er iemand die zit te wachten op rockmuziek? Het is natuurlijk poprock, maar dit is toch zeg maar niet echt hip?”

Ze vervolgt: “Als ik zeg maar muziek wil luisteren die niet hip is, dan luister ik misschíen toch nog liever naar Leef. Willen de mensen dan niet gewoon levenslied? Ik snap als je dat niet wil maken, oké, maar maak dan iets hips, want dit klinkt alsof het uit 2003 komt ofzo. No offense, but a little bit of offense, want ik weet niet… Jongens, wat denken jullie?”

‘Not Beyoncé!’

Yvonne giert het vooral uit om de grootheidswaan van André. Hij heeft namelijk zijn hele Insta schoongeveegd om zijn nieuwe muziek onder de aandacht te brengen, net zoals wereldsterren als Beyoncé dat doen.

Lachend: “Dat je ook je héle Instagram-account leeghaalt, íedereen ontvolgt en dan met dít aankomt! Hahaha. Sorry, het is echt heel gemeen, maar sorry, dan moet je het echt waarmaken als je zo’n ding wil doen, want you’re not Beyoncé! You’re not Beyoncé!

Single

De nieuwe plaat van André:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen