Yvonne Coldeweijer keihard: ‘Wendy van Dijk is een gemeen wijf’

Yvonne Coldeweijer geeft niemand minder dan Wendy van Dijk een genadeloos harde draai om haar oren. Ze heeft uit eerste hand nogal pikante juice over haar gehoord. “Ect een gemeen wijf!”

Wendy van Dijk en Yvonne Coldeweijer © NPO, RTL

Wendy van Dijk is flink aan de beurt bij de gevreesde Yvonne Coldeweijer. Niet alleen heeft de juicekoningin op haar kanaal een aantal negatieve ervaringen met de presentatrice gedeeld, maar ook komt ze nu met eigen juice over de SBS 6-ster. Die deelt ze in haar smeuïge podcast De Juice Show, die te beluisteren is via Podimo.

Dovende ster

Co-host Mark Koster geeft aan dat hij niet onder de indruk is van Wendy. “Haar programma’s scoren niet. Ze krijgt belachelijk veel geld daar. Dus na een tijdje is het voorbij.”

Yvonne haakt daar op in. “Ik kreeg me toch een hoop juice over Wendy. Nou, met name over haar gedrag. En dan hebben we het ook wel over een ster van de afgelopen 15 jaar natuurlijk, hè? Zij is al zo lang op tv. “

Mark: “Een dovende ster, kunnen we wel zeggen.”

Gemeen wijf

Dan gaat Yvonne flink los op Wendy. “Een uitdovende, vallende ster. Maar goed, ik moet eerlijk zeggen, er waren ook wat mensen die zeiden: ‘Nou, ik herken me helemaal niet in deze negatieve reacties.’”

Stellig: “Ja, maar het is echt een gemeen wijf hoor. Ik weet nog, een styliste van mij… Ik was ooit natuurlijk een kinderact. En die styliste, die ook wel eens voor Wendy werkte, die heeft toen voor Wendy een show gedaan. Dit is echt heel erg… Maar kijk, zij had toen een fitting met Wendy.”

Broek op de grond

Wat gebeurde er toen? “Ze had dan een broek gepast en Wendy, die wilde die broek niet meer. Dus ze deed die broek uit en hield die zo met één hand voor haar gezicht. En ze keek die styliste aan en ze laat zo haar vuistje open. En ze bleef zo kijken naar die styliste. Dat vind ik heel heftig.”

Mark: “Ja, dat is grensoverschrijdend gedrag.”

Yvonne: “Ja, vind ik wel.”

Echt shocking

Mark vindt dit tegen Matthijs van Nieuwkerk-achtig gedrag aan schuren. “Ik weet niet, als we over De Wereld Draait Door hebben… Dit is een vorm van grensoververschrijdend gedrag. “

Yvonne: “Nou, ik vond het ook shocking om te horen. Het is wel echt tien jaar geleden dit. Dat hoorde ik letterlijk op de werkvloer. Een op een. Maar anyway, heel veel van dit soort berichten kwamen dus binnen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wendy van Dijk wordt hier een 'uitdovende, vallende ster' genoemd. Scherpe observatie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen