Yvonne Coldeweijer: ‘Gordon neemt zichzelf wel héél serieus’

Yvonne Coldeweijer heeft het idee dat Gordon zichzelf wel héél serieus neemt, zegt ze in haar immer smeuïge podcast De Juice Show. “Maak je niet zo druk, want niemand heeft het over jou.”

Gordon en Yvonne Coldeweijer © RTL

Het is geen toeval dat Gordon tot nu toe weinig last heeft gehad van Yvonne Coldeweijer. “Mij hoor je nooit iets lulligs zeggen over Gordon. Sinds ik af en toe met hem DM, heb ik een zwak voor hem”, bekende ze vorig jaar in de Beau Monde. Een halfjaar later kantelde dat enigszins; toen uitte ze namelijk kritiek op zijn Qatar-uitspraken in Op1.

Liefdesgeluk etaleren

Rond de jaarwisseling gaf Yvonne aan dat ze uiteindelijk nooit BN’ers de hand boven het hoofd zal houden. “Ik heb geen BN’ers als vrienden. Er zijn er een aantal waar ik leuk contact mee heb of had, maar die weten ook dat ik ze vuur als ze het verkloten. Sommige BN’ers die ik begin dit jaar nog leuk vond en voor op wilde komen, vind ik nu echt gaar.”

Of Gordon daar nu ook onder valt is onduidelijk, maar wel spreekt ze deze week in haar podcast De Juice Show uit dat ze vindt dat de entertainer zichzelf wel héél erg serieus neemt. Op dit moment is de zanger dag in dag uit bezig met het etaleren van zijn nieuwste liefdesgeluk. Hun reizen, dinertjes en zelfs het huwelijksaanzoek: alles moet op Instagram.

Yvonne kritisch

Yvonne nomineert Gordon voor haar rubriek ‘Je doet er niet toe’. “Het is van: maak je niet druk, joh, wat anderen allemaal van je vinden, want niemand heeft het over je, want je doet er niet toe. Het is eigenlijk een soort geruststelling. Van: je kunt gewoon zijn wie je bent en wil zijn, want wat anderen van je vinden doet er niet toe, want jíj doet er niet toe.”

Co-host Mark Koster: “Wij zijn niet tegen BN’ers, maar we zijn ook niet voor BN’ers. We analyseren gewoon wat er aan de hand is.”

Yvonne: “Ja, maar we vinden ze wel een beetje vervelend.”

Dan schuift ze Gordon naar voren: “We gaan Gordon noemen. Weet je waarom? Gordon maakt zich héél druk over wat anderen van hem vinden. Ik las net dat hij Evert heeft geblockt.”

Serieus nemen

Mark lijkt in team-Evert te zitten. “Evert lacht om hem, ook omdat hij weet: het scoort altijd. Maar Gordon neemt het dan weer serieus. In hoeverre neemt Gordon zichzelf serieus?”

Yvonne daarop resoluut: “Ja, héél. En Evert neemt hem met een korrel zout. Gordon neemt zichzelf blóedserieus. Jaaaaa. Hij denkt ook dat wij… Weet je, hij post ook honderd keer van: ‘Bedankt voor al jullie reacties’, enzo. Maar: who cares? Als ik verliefd ben, dan hoort niemand daarover. Ik heb jullie niet nodig om te bevestigen dat het zo leuk is.”

Ze vervolgt: “In die zin is hij heel erg bezig met: heeft nu iedereen wel door dat ik de ware heb gevonden? En: zegt iedereen wel de juiste dingen daarover?”

Gordon-story

Mark verklapt vervolgens dat Gordon bij Yvonne om een Insta-story zou hebben gevraagd. “Hij heeft jou ook verzocht eigenlijk om daar een bericht aan te wijden toch?”

Yvonne ongemakkelijk: “Nee, dat niet…”

Mark: “Of klap ik nou uit de school?”

Yvonne: “Nee, nee, nee, dat niet hoor…”

Mark: “Hoe zat het dan?”

Yvonne is stil. Mark: “Hahahaha.”

Yvonne: “Ik ga even…”

Mark: “Hahahaha.

‘Maak je niet druk!’

Dan vervolgt Yvonne haar verhaal: “Hehehe… Nee… Ik wil even zeggen: Corrie, maak je nou eens niet zo druk over wat iedereen allemaal van jou vindt, want uiteindelijk heeft niemand het over je. Nee, wij hebben het thuis allemaal over ons eigen leven en niet over die van jou. En dat is lief bedoeld.”

Mark: “Oehhh.”

Yvonne: “Neehee! Je snapt het weer niet. Jij zegt ‘oeh’ van: ‘Oeh, wat gemeen.’”

Mark: “Nee, ik zeg het van: ‘Oeh, spannend.’”

Yvonne: “Spannend, want ze zit weer iets te zeggen tegen Gordon?! Nee, ik bedoelde het lief. Zo van: maak je maar geen zorgen, bij het avondeten hebben we het niet over jou. Dus je hoeft ook niet meer de hele tijd te posten van: ‘Goed, hè, mijn nieuwe vriend?’ Nobody cares. It’s true.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mark Koster stelt dat Gordon aan Yvonne Coldeweijer heeft gevraagd om een story te wijden aan zijn verloving. Vreemd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen