Wilfred Genee slaat terug naar Beau: ‘Hij is zó middle of the road!’

Wilfred Genee deelt een flinke steek onder water uit aan Beau van Erven Dorens. Hij vindt zijn talkshowcollega een middelmatige interviewer. “Het is echt heel erg middle of the road.”

Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens © SBS, RTL

De mediaruzie tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee laait weer in alle hevigheid op. Beau noemde Wilfred maandag in RTL Boulevard ‘ontegenzeggelijk een van de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen’. En die sneer leidt nu weer tot een reactie van de wederpartij.

Helemaal van slag

Wilfred wordt in de rubriek In De Wandelgangen gevraagd naar de uithaal van Beau. “O, je. Ik was helemaal van slag toen ik het las. Ja, nee, dat is keihard voor me weer dat”, grapt hij.

De ruzie tussen de heren begon ooit toen Wilfred zijn collega wel héél pittig interviewde. De presentator daarover: “Beau heeft een heel andere stijl dan ik die heb, toch? Als je Beau hier aan tafel zet, denk ik dat je een ander programma krijgt, toch? Als je Beau mijn plaats laat innemen. Iedereen heeft een andere stijl en ik vind het prima.”

Middle of the road

Wat vindt hij van Beau? “Ik vind het een aardige collega, Beau. Ik heb geen enkele moeite met Beau. Ik moet er erg om lachen altijd. We hebben een iets andere stijl. Je moet altijd doen waar je goed in bent en wat voor je werkt, hè? Ik kan dat niet, middle-of-the-road-interviews houden. Dat lukt mij gewoon echt niet.”

Zó, dat is een pittige sneer. Wilfred vindt Beau dus heel erg saai als talkshowhost. Collega Merel Ek: “Toch even die steek onder water, waar jij dan weer zo bekend om staat?”

Wilfred: “Nee, maar dat kan ik echt niet! Dat kan ik gewoon echt niet!”

Heel erg knap

Merel merkt dat Wilfred net doet alsof zijn keiharde sneer een compliment is. Lachend: “O, jij vindt het echt knap?”

Wilfred: “Ja, ik vind het echt heel knap van mensen die dat kunnen. Die gaan zitten en die stellen de vragen die je aan ziet komen. En dan loopt het interview wel, maar er gebéurt nooit zoveel, denk ik dan. Toch?”

Lachend sluit hij af met wat van die middle-of-the-road-vragen: “Wat zijn je toekomstplannen? Had je het verwacht? Hahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Wilfred Genee een punt: is Beau van Erven Dorens middle of the road als interviewer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen