Wilfred Genee eens met Youp: ‘Soundos El Ahmadi is niet grappig’

Wilfred Genee is het volledig eens met Youp van ’t Hek dat de grappen van Soundos El Ahmadi gewoon niet leuk zijn. “Het is niet echt grappig. Nee, ik vind het niet goed”, aldus de presentator.

Wilfred Genee en Soundos El Ahmadi © SBS, NPO

Soundos El Ahmadi vindt het niet leuk dat Youp van ’t Hek kritiek op haar heeft geuit en daarom is ze donderdagavond helemaal los op hem gegaan in De Avondshow met Arjen Lubach. De cabaretière noemde hem daar ‘op z’n retour’ en ‘onzeker’. Ook dacht ze naar eigen zeggen dat hij allang dood was. “Ik was opgelucht van: o, die gast leeft nog!”

Wilfred kritisch

Het fragment met Soundos werd gisterenavond vertoond in Vandaag Inside. Daar slaan haar grappen helemaal dood. “Ze bewijst nu dat Youp dat volledig terecht gezegd heeft”, merkt Johan Derksen vervolgens op.

Ook Wilfred Genee vindt dat Soundos faalt. “Het is niet echt grappig. Nee, ik vind het niet goed.”

René van der Gijp: “Nee, niet zo.”

Heel goedkoop

Wilfred denkt dat Soundos tekortschiet. “Ik heb haar wel eens als co-host gehad. Als ze dan spontaan moest reageren op dingen, was ze nog wel leuk, maar ik vind dit ook niet grappig. Ze heeft het bij De Wereld Draait Door ook geprobeerd, hè?”

Johan: “Ja, dat was hopeloos. (…) Dat Marokkaanse meisje… Youp van ’t Hek heeft dus van haar gezegd dat hij nog nooit om haar heeft kunnen lachen… Volkomen terecht! Ze is ábsoluut niet leuk. Die moet iets anders gaan doen.”

En wat vindt hij ervan dat Soundos gezegd heeft dat ze dacht dat Youp dood was? “Dat vind ik heel goedkoop.”

Zelfoverschatting

Columnist Jan Dijkgraaf heeft ook gekeken. Hij vindt het optreden van Soundos getuigen van zelfoverschatting. “Als afsluiting ging de Gillende Schoonmaakmeid vertellen dat Youp van ’t Hek met pensioen moet en zij de toekomst is”, schrijft hij in zijn column.

Hij vervolgt: “Youp van ’t Hek, die tot 25 mei 2024 bijna overal, in al die grote zalen waar-ie optreedt, uitverkocht is. Terwijl voor de shows van Soundos – in de kleinere theaters – zelfs de komende weken nog volop kaarten te koop zijn.”

Kelder

Soundos doet er niet toe, wil Jan zeggen. “Dit is Real Madrid vs. de Keuken Kampioen Divisie – en dan daarvan de kelder.”

Hij vraagt zich af waarom Arjen Lubach haar al voor de tweede keer heeft uitgenodigd. “Begin je een hekel aan hoge kijkcijfers te krijgen ofzo? Neem dán gewoon zes maanden zomerstop op, als je te lui bent om goeie gasten te zoeken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Soundos El Ahmadi een keer aan de bar van Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen