Veelzeggend: André Hazes jr. tijdens ‘HZH’ niet op foto met Rachel

André Hazes jr. heeft tijdens Holland Zingt Hazes vaker de pers te woord gestaan dan zijn eigen moeder. Sterker nog: tijdens de vier avonden is hij geen énkele keer op de foto gegaan met Rachel.

Rachel Hazes, André Hazes jr. en Aran Bade © RTL

Artiesten die er vuistdiep in zitten bij Rachel Hazes hebben hun zakken de afgelopen twee weekenden weer goed gevuld: de vierdelige concertserie Holland Zingt Hazes zit erop. Het meest besproken moment was het eerste concert waarbij André Hazes jr. zijn comeback maakte en tijdens zijn optreden een aai over de bol van Rachel gaf.

Geen foto met André

Niet geheel toevallig was dit eerste concert ook de enige die live gestreamd werd op Videoland. Oftewel: André creëerde daar weer een headlinemomentje. Pijnlijk genoeg bekende de volkszanger na afloop dat hij en Rachel achter de schermen nog wél ‘gepaste afstand’ bewaren. De twee liggen om onbevestigde redenen met elkaar in de clinch.

Veel mensen denken dat die aai over de bol nep was, waaronder Patty Brard, en daar lijkt het inderdaad op. Rachel heeft gisteren namelijk een hele fotodump van de concertavonden op Instagram geplaatst en ze poseert werkelijk met iedereen, zelfs met een ex van André, behalve André zélf.

Alsnog ruzie?

Rachel sorteert ondertussen alweer voor op de volgende editie van Holland Zingt Hazes, in 2024. “Kijken wie van de familie er dan staat”, merkt Evert Santegoeds op in Shownieuws. Hij wijst op de erfeniskwestie tussen Rachel en haar dochter Roxeanne. Boze tongen beweerden eerder dat André zich na ‘HZH’ bij kamp-Rox zou gaan voegen.

Collega Bart Ettekoven daarop: “Dat is altijd afwachten. André heeft gezegd: ‘Ik ben goed met m’n moeder’. We hebben geen foto’s van hen samen gezien. Dat niet, maar het contact is er gewoon. Nou ja, we zullen het inderdaad zien. Never a dull moment in deze familie natuurlijk, hè?”

Friends with benefits

Concurrent RTL Boulevard had André gisteren in de show zitten. Reporter Aran Bade vroeg hem naar zijn bekentenis dat hij tegenwoordig friends with benefits is met Monique Westenberg. Dat trekt hij nu weer in: “Nee, luister. Luister goed terug. Ik heb het niet gezegd, hè? Ik zei niks. Hij zei: ‘Friends with benefits’, en ik zei: ‘De benefits zijn er zeker.’”

Als Aran vraagt of hij met Monique gaat trouwen, antwoordt André: “Hou nou eens op, man. Nee, luister. Echt, uit de grond van mijn hart: zij is voor mij wel de allerbelangrijkste vrouw van mijn leven.”

Ah, in Mijdrecht knalt er weer een slof sigaretten tegen de muur.

‘We hoeven niet meer’

André vervolgt zijn lofzang op Monique: “Zij heeft mij meer liefde gegeven dan ik ooit verdiende en dat zij mij altijd zo vast heeft gehouden, dat waardeer ik. Echt ondanks alles. Het klinkt zweverig, maar we hebben een vorm gevonden die goed werkt.”

En die vorm is? “Ik heb mijn plekje, zij heeft haar plekje, ik hou van haar met alles wat ik in me heb en dat had ik waarschijnlijk altijd moeten blijven doen, en zij van mij. We zijn heel goede ouders voor Dré en we hoeven niet iets meer, snap je? Het is goed zo.”

Aran heeft zijn twijfels over die vorm. “Dan vraag ik me toch af wat dat voor Monique betekent, want als straks de eerste foto komt van een nieuwe date in Spanje of in Amsterdam, dan gaan wij natuurlijk wel weer bellen…”

Instagram

Rachel met iedereen op de foto, behalve met André:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Roxeanne Hazes aanraden om volgend jaar weer terug te keren bij Holland Zingt Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen