Sophie Hilbrand krijgt wind van voren: ‘Ze is gewoon rancuneus’

Sophie Hilbrand krijgt de wind van voren van Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin denkt dat de talkshowhost van Khalid & Sophie een nogal rancuneuze meid is. “Ze is een beetje vals.”

Yvonne Coldeweijer en Sophie Hilbrand © NPO

Anderhalve week geleden zat Sophie Hilbrand aan tafel in de talkshow Media Inside, waar het onder meer over Yvonne Coldeweijer ging. De presentatrice probeerde daar wat sneren aan Yvonne’s adres uit te lokken bij haar tafelgenoten en knikte instemmend toen die vervolgens geleverd werden door Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen.

Rancuneuze Sophie?

Yvonne denkt dat Sophie een beetje wraakzuchtig is. Ze uitte onlangs namelijk felle kritiek op Sophie’s interview met de snuivende zanger van Goldband. “Ja, die is natuurlijk een beetje rancuneus omdat wij haar hebben gevuurd. Met dat snuiven en zo. Ja, het was natuurlijk een beetje een soort groupie tijdens dat interview”, zegt ze in haar Juice Show.

Co-host Mark Koster: “Zij is een beetje een groupie-journalist, want Van Roosmalen trekt dan ten strijde tegen jou – ja, dat mag hij allemaal doen – en dan gaat zij een beetje meeknikken. Ik vind haar een beetje een wuivende zeeanemoon, weet je dat? Zo in het water, van: ‘Hahaaa.’ Het is allemaal een beetje laf.”

Beetje vals

Sophie verschuilt zich wel heel makkelijk achter haar tafelgenoten, vindt Yvonne. “Ja, want ze gingen door op een ander onderwerp en toen zei ze: ‘Oh, maar jij vindt die Yvonne…?’ Dat is vals, dat is een beetje vals.”

Klopt, zegt Mark. “Dat valsige. Op het schoolplein waren dat altijd valse meisjes. Hadden ook niet de leukste vriendjes, want net niet genoeg humor, maar ik vind haar ook stuitend hypocriet. We weten toch dat zij zelf ook allemaal foute dingen heeft gedaan?”

Afluisteren

Mark doelt op het feit dat Sophie jaren geleden besloot om Albert Verlinde af te luisteren in zijn eigen woning. Haar toenmalige werkgever BNN heeft daarvoor duizenden euro’s boete moeten betalen. Het is dan een beetje hypocriet om Yvonne onder vuur te nemen, vindt de mediajournalist.

Albert heeft Sophie overigens pas recentelijk vergeven. “Op een gegeven moment moet je ook zeggen: en door. Ik heb naderhand wel contact gehad met Sophie, we zaten samen in programma’s”, zei hij kort geleden in Superguide. “Daar heb ik veel mee gewerkt. Ik heb uiteindelijk gelijk gekregen, dat het niet kon. Prima, tel je zegeningen, en door.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sophie Hilbrand probeerde in Media Inside negatief commentaar over Yvonne Coldeweijer uit te lokken. Laf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen