Roxeanne Hazes perplex: ‘Nog steeds niets ontvangen van Rachel’

Roxeanne Hazes heeft de verborgen stukken over de erfenis van haar vader André nog steeds niet ontvangen van Rachel, die de boel wederom lijkt te traineren. “Ze zou het spoedig doen.”

Rachel en Roxeanne Hazes © SBS, NPO

Het is alweer drie weken geleden dat Rachel en Roxeanne Hazes tegenover elkaar stonden in de rechtbank. De vrouw die al jaren miljoenen euro’s binnenharkt met het uitmelken van de nalatenschap van wijlen André Hazes blijkt ineens een neperfgenaam te zijn. De rechter heeft nu besloten dat ze Roxeanne inzage moet geven in allerlei erfenisstukken.

Nog niets ontvangen

Roxeanne moet de documenten, zoals bankafschriften en waarderingen van aandelen, binnen een maand afgeven op straffe van een dwangsom van 2.500 euro per dag. En het lijkt erop dat de beroepsweduwe het tot het laatste moment laat aankomen, want Roxeanne’s woordvoerder Bernard Tomlow zegt nog niets te hebben gekregen.

Op dit moment is Rox nog steeds in afwachting, zegt Bernard in de Story. “Ik heb Royce de Vries, de advocaat van Rachel, gevraagd wanneer wij deze kunnen verwachten omdat hij had aangegeven dat dit spoedig zou gebeuren. Maar we hebben nog niets ontvangen.”

Rock bottom

Er is door team-Rox nog geen besluit genomen over een eventuele bodemprocedure. Tijdens zo’n procedure moet worden uitgezocht wat er moet gebeuren met al die miljoenen die Rachel als neperfgenaam heeft vergaard. “We hebben nog geen bodemprocedure gestart, omdat we op de gevraagde documenten wachten.”

Gaat het ooit nog goed komen tussen moeder en dochter? “Ik weet niet of het ooit nog goed gaat komen. Soms moeten mensen rock bottom gaan om het licht te zien.”

Nieuwe auto

Voorlopig lijkt Rachel zich nog geen zorgen te maken over haar miljoenenvermogen. Ze kwam vorig weekend bij de Holland Zingt Hazes-concerten doodleuk aanzetten met een peperdure nieuwe auto.

Een klap in het gezicht van Rox, vindt Patty Brard dat. Zij zegt: “Elk moment waarvan ik denk: het is pijnlijk voor Rox, dat trek ik me aan. En als het onnodig is, vind ik sowieso van: doe het niet.”

Bloedzuiger

Wat vindt hazoloog Yvonne Coldeweijer ervan dat Rachel de stukken nog niet heeft gedeeld? “Wat een bloedzuiger.”

Ze vervolgt op haar juicekanaal: “Rachel blijft etteren door te wachten tot het allerlaatste moment om de stukken in te leveren. Ze heeft nog één week. Daarna wordt het 2.500 euro per dag aftikken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes de boel weer loopt te traineren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen