Rachel Hazes uitgescholden voor aasgier: ‘Ze wil álles houden’

Stanley Hazes, de neef van André Hazes, denkt dat Rachel Hazes de hele erfenis voor zichzelf wil houden. “Ik vind haar een aasgier. Nu ze geen erfgenaam is, waar heeft ze dan nog recht op?”

Rachel Hazes en Stanley Hazes © SBS, YouTube

Het is geen geheim dat de familie van wijlen André Hazes niets te maken wil hebben met zijn eeuwige weduwe Rachel. Sterker nog: door al haar geruzie en al die rechtszaken is ze het merk ‘Hazes’ langzaam maar zeker aan het besmeuren. Vooral de erfeniskwestie met haar dochter Roxeanne is momenteel veelbesproken.

Hekel aan Rachel

Door Roxeanne is op straat komen te liggen dat Rachel helemaal niet André’s erfgenaam was. Het is nog maar de vraag in hoeverre het terecht is dat zij al jaren en jaren miljoenen verdient aan zijn nalatenschap. “Dat Rachel niet deugt, wist ik al heel lang”, zegt André’s neef Stanley Hazes, die als kleine jongen veel met hem op pad was, in de Weekend.

Rachel heeft bij de hele familie Hazes een slecht imago, aldus Stanley. “Mijn vrouw heeft het huwelijk van André met Ellen kapot zien gaan door Rachel. Bijna iedereen van de familie heeft een hekel aan haar.”

‘Niets inleveren’

Het vermoeden van Stanley is dat Rachel geen centimeter wil toegeven in de erfeniskwestie met Rox. “Ze wil alles zelf houden lijkt mij, anders doe je dat vanaf het begin al niet. Dan zeg je toch: ‘Ik ben geen erfgenaam.’ Maar het lijkt me dat ze toen gedaan heeft alsof ze overal recht op had.”

En dat is dus helemaal niet zo, aldus Stanley. Het maakt het volgens hem extra pijnlijk dat ze dan altijd tegen iedereen procedeert die iets met Hazes doet. “Niet te geloven hè? Bijvoorbeeld tegen die man die ze voor het gerecht sleepte, Dick van der Geld, die een oude foto van hun huwelijk had geplaatst in een lokaal Amsterdams krantje.”

Aasgier

Het is ongelooflijk waar die vrouw zich mee bezighoudt, vindt hij. “Een hele heisa maakte ze daarvan. Ik vind haar een aasgier. Nu ze geen erfgenaam is, waar heeft ze dan nog recht op, eigenlijk?”

Hij besluit: “Nee, Rachel kan beter achter de bar gaan staan in haar theewinkeltje in Amstelveen, in plaats van mensen lastig te vallen met rechtszaken, zoals ook die tegen haar oude vriendin Marieke.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes haar erfenismiljoenen het liefst nog meeneemt in haar graf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen