Rachel Hazes koopt nieuwe auto: ‘Ze daagt gewoon de boel uit!’

Rachel Hazes is in een gloednieuwe auto op komen dagen bij de Holland Zingt Hazes-concerten. “Het eerste dat ik tegen haar zei: ‘Ik hoop wel dat je dat van jóuw deel van de erfenis hebt gekocht.’”

Aran Bade, André Hazes jr. en Rachel Hazes © RTL

Het lijkt erop dat Rachel Hazes zich niet echt zorgen maakt over het feit dat ze is ontmaskerd als neperfgenaam van André Hazes. Hoewel dochter Roxeanne werkt aan juridische stappen die de beroepsweduwe miljoenen kunnen kosten, hoort Rachel de kassa voorlopig nog rinkelen. Ze heeft dan ook een peperdure, nieuwe auto gekocht.

Nieuwe auto

Haar zoon André Hazes jr. heeft het nieuwtje verklapt voor de camera van RTL Boulevard. “Om heel eerlijk te zijn: mijn moeder liep hier vandaag over de gang en ze heeft een nieuwe auto gekocht en het eerste dat ik tegen haar zei: ‘Ik hoop wel dat je dat van jóuw deel van de erfenis hebt gekocht.’ Ik ga er zo mee om, snap je?”

Hij wil niets met de erfeniskwestie te maken hebben en ziet er liever gewoon de humor van in, aldus de volkszanger. “Dat is ook echt dé manier voor mij. Ik ben er nog steeds buiten en ik maak er liever grapjes over, terwijl dat misschien iets heel raars is, maar ik wil alleen maar positief.”

Geen DAF

Om wat voor een wagen het gaat is niet duidelijk. Patty Brard zegt in Shownieuws: “Rachel schijnt dus aangekomen te zijn bij de Ziggo Dome in een nieuwe auto die er niet om loog. Het was geen DAF, laat ik het zo zeggen.”

Onnodig, vindt Patty het. “In principe is het natuurlijk niet echt nodig om in een nieuwe auto in deze situatie daar te verschijnen.”

Collega Dyantha Brooks: “Niet chic?”

Patty: “Nou ja, niet chic… Je kunt hem ook woensdag ophalen die auto en nu even met een Ubertje komen.”

Wat vindt Rox?

Rachel steekt met haar nieuwe bolide natuurlijk een behoorlijke middelvinger op naar Roxeanne. “Heb jij dan enig idee hoe dit bij Rox binnen is gekomen?”, vraagt Dyantha.

Patty daarop: “Ik snap wel hoe dit bij haar binnen komt. Dit komt bij haar binnen als: bwueh (steekt tong uit, red.), dat.”

Het zijn onbegrijpelijke acties, vindt Patty. “Elk moment waarvan ik denk: het is pijnlijk voor Rox, dat trek ik me aan. En als het onnodig is, vind ik sowieso van: doe het niet.”

‘Ze heeft geharkt’

Kijkers van RTL Boulevard maken op de beruchte Facebook-pagina van de showrubriek gehakt van Rachel en haar nieuwe bolide. “Ze heeft weer geharkt de afgelopen avond en er komen er nog twee”, zegt Rita over de Holland Zingt Hazes-concerten.

Jeanet merkt op: “Tuurlijk, ff snel voordat alles ingeleverd moet worden. Geniet ervan zou ik zeggen.”

En weer een ander: “Ze daagt gewoon de boel uit. Net als met die kroket; alles voor de aandacht. En laten zien: ik heb overal maling aan, l*l maar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes pocht tijdens de erfeniskwestie met een peperdure, nieuwe auto. Onsmakelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen