‘Rachel Hazes-interview met badslippers was de druppel voor Rox’

Het interview dat Rachel Hazes gaf aan RTL Boulevard om haar goedkope Hazes-merchandise bij de Lidl te promoten is voor dochter Roxeanne de druppel geweest, denkt presentator Luuk Ikink.

Roxeanne en Rachel Hazes © NPO, RTL

De relatie tussen Rachel Hazes en dochter Roxeanne Hazes is op een dieptepunt beland. De twee communiceren alleen nog met elkaar via hun advocaten en een hereniging lijkt verder weg dan ooit. Waar is het precies misgegaan tussen de twee? RTL Boulevard-ster Luuk Ikink en zijn collega Aran Bade hebben wel een idee.

Hazes-rommeltjes

Aran denkt dat er op 23 juni 2021 iets knapte bij Roxeanne. Op die dag werd Rachel door RTL Boulevard geïnterviewd bij een bankje in het stadshart van Amstelveen om haar nieuwe lijn met Hazes-rommeltjes bij de Lidl te promoten. Ze had alles uitgestald op dat bankje: vliegers, slippers, badjassen, sokken, koeltasje en ga zo maar door.

Het leverde Rachel ontzettend veel kritiek op. De centrale boodschap van critici? AliExpress-achtige meuk met daarop het hoofd van André Hazes is geen eerbetoon, maar ordinaire uitmelkerij.

‘Iets geknapt’

En ook Roxeanne is toen compléét afgehaakt, denkt Aran. Hij zegt in De BLVD Podcast: “Ergens is er ook iets geknapt denk ik toen zij Rachel met die vliegers en die slippers voor die supermarktketen heeft zien staan.”

Collega Clarice Stenger lachend: “Bij die boom met al die attributen?”

Aran: “Ja, dat was echt heel erg. Wij spraken haar toen met die vlieger en die teenslippers en sokken met André Hazes erop.”

Luuk: “Het was geen mooi spul. Niet mooi.”

‘Dit kán niet meer!’

Aran denkt dat Roxeanne zich daar kapot aan heeft geërgerd. “Ik denk dat ze daar buiten heeft gestaan met al die spelletjes en Rox thuis zat met Erik en dat ze elkaar aankeken van: dit kán toch eigenlijk niet meer?”

Luuk: “Daar is het geknapt, denk ik.”

Aran: “Ik denk het, dat ze daar toen dacht van: ik moet er toch eens achteraan, want ik krijg helemaal geen centen meer, zij staat met die badslippers daar te zwieren, ik wil gewoon weten hoe het zit.”

Zielig voor Rox

Vanwege de ruzie met haar moeder is Roxeanne gestopt met haar optredens bij de lucratieve Holland Zingt Hazes-concerten. Aran: “Er zit heel veel pijn achter die Holland Zingt Hazes-concerten, hè? Want Rox is daar niet en het gaat om tonnen wat zij misloopt. Dan sluimert toch op de achtergrond de vraag waar dat geld nou heen gaat.”

Nou, naar Rachel dus. Ten koste van Roxeanne. “Ik vind het ergens ook wel zielig voor Rox. Zij had daar misschien ook wel willen staan.”

De woordvoerder van Rox, Bernard Tomlow, liet onlangs al doorschemeren dat zij het uitmelken van haar vader hekelt: “Kijk, het gaat om het bewaken van de nalatenschap van haar vader. Dat betekent dat erfgenamen ook zeggenschap moeten hebben over verkoop van privébeelden en van slippers bij de Lidl.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is er anno 2023 nog steeds een supermarkt die een samenwerking aan wil gaan met Rachel Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen