Rachel Hazes-aai inderdaad nep? ‘Ja, dit was een publiciteitsstunt!’

De aai over de bol die André Hazes jr. vrijdagavond tijdens het Holland Zingt Hazes-concert gaf aan zijn moeder Rachel Hazes is inderdaad een publiciteitsstunt, stelt hazoloog Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr. en Rachel Hazes © Instagram

Rachel Hazes heeft begin januari zelf bevestigd dat er sprake is van verstoord contact met haar zoon André Hazes jr. Hij bevestigde dat een aantal weken later in de talkshow van Eva Jinek: “Ik heb geen contact met mijn moeder op dit moment, maar ik vind haar ook heel zielig, omdat sommige dingen (…) haar worden aangedaan en ik vind het sneu.”

Aai over de bol

De ruzie tussen André en Rachel viel min of meer samen met het moment dat Roxeanne Hazes een juridische procedure tegen hun moeder startte vanwege de miljoenenerfenis van wijlen André Hazes. Of dat iets te maken heeft met de moeder-en-zoon-ruzie is onduidelijk, maar André heeft wel aangegeven dat hij neutraal in deze kwestie staat.

Nu het Hazes-merk en de bijbehorende inkomsten zéér ernstig onder druk staan, kantelt er opeens het een en ander. Rachel heeft met het uitdelen van kroketten een charmeoffensief ingezet en André gaf Rachel vrijdagavond, ten overstaan van een volle Ziggo Dome én de Videoland-kijkers thuis, ineens een aai over de bol.

Publiciteitsstunt

Yvonne Coldeweijer sluit zich aan bij de opvatting van Patty Brard dat de aai over de bol onderdeel is van een charmeoffensief. Heel even liet de hazoloog zich om de tuin leiden, bekent ze in een video op YouTube. “Ik dacht: die hebben het goedgemaakt. Dat vind ik helemaal niet zo’n rare gedachte, want André is niet echt voet bij stuk met dingen.”

Schijn bedriegt echter, aldus Yvonne. “Ik denk: alles is weer koek en ei, wat krijgen we nou? Lees ik dus in het AD dat André heeft verteld dat hij achter de schermen ‘gepaste afstand’ heeft bewaard met Rachel, om de sfeer gezellig te houden. Wat is dit dan voor een publiciteitsstunt om dan op het podium ineens een aai over haar hoofd te geven?”

Judas-aai

Die pr-aai zal Rachel gemengde gevoelens bezorgen, denkt Yvonne. “Ik vind het ook een beetje sneu. Het is een beetje zielig als jij haar niet meer wil spreken, je reageert niet meer, je appt niet meer, je belt niet meer met d’r, je negeert haar echt volkomen, ook backstage blijkbaar, dat je dan op het podium bent wél eventjes een aai geeft.”

Ze vervolgt: “Een Judas-aai over haar hoofd, want die meid ging helemaal… Die dacht: Yvonne Coldeweijer moet dit zien! Iedereen mag nu zien dat het weer goed is met mij en André! It’s not! Dit is gewoon gebruikt voor pr-doeleinden, zoals deze hele familie continu doet.”

‘What a joke!’

Hetzelfde geldt voor het moment waarop Rachel ineens kroketten begon uit te delen aan de technische crew van Holland Zingt Hazes, aldus Yvonne. “What a f*cking joke, ok!”

Volgens haar is het volstrekt doorzichtig dat dit een pr-truc is. “Dat is natuurlijk de reden dat ze dit doet. Haar imago is gewoon helemaal naar de klote. Ze heeft misschien een nieuwe pr-manager aangenomen ofzo.”

Het juicekanaal Reality FBI meldt overigens dat André boos is op Patty vanwege haar beweringen over een charmeoffensief. “De twijfel van Patty over de oprechtheid van het ‘aai over de bol’-moment is haar duur komen te staan. Vlak erna heeft hij haar op Instagram ontvolgd. Het zijn af en toe net kleine kinderen…”

Juicevideo

De juicevideo van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. en Rachel Hazes zélf nog weten wat echt is of nep?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen