Nicol Kremers wil dieren gebruiken voor OnlyFans: ‘Dit mag niet!’

Nicol Kremers wil ook dieren gaan inzetten voor haar nieuwe pagina op OnlyFans, waar ze geld verdient met het plaatsen van expliciete content. Het zorgt voor verbazing: “Dat mag toch niet?”

Nicol Kremers © Instagram, SBS 6

Na Ferry Doedens is er nu nóg een C-ster die een eigen pagina heeft geopend op OnlyFans: Nicol Kremers. Zij is aan de kant gezet door SBS 6-realityster Peter Gillis en is kennelijk te lui om op een normale manier haar geld te verdienen. “Ik heb er heel lang over nagedacht eigenlijk”, reageert ze in een item van Shownieuws.

Slagroom

Volgens Nicol is het lastig om een normale baan te vinden. “Door middel van alles dat er gebeurd is tussen mij en Peter is het best wel moeilijk om aan een normale baan te komen, dus nou… Deze baan is eigenlijk perfect nu voor mij.”

Wat gaat ze allemaal doen op OnlyFans? “Ik heb allerlei leuke spannende plannen. Ik ben bijna jarig en ik ben gek op taart en op slagroom enzo, dus dat is wel een kleine tease denk ik.”

Dieren

En Nicol wil dus ook dieren gebruiken. “Ik heb wel wat ideeën met dieren, ik heb wel wat ideeën met zwembad, met fonteinen, van alles. Er kan van alles. Zo gek kun je het niet bedenken.”

Wat Nicol precies wil gaan doen met dieren is onduidelijk. Ze poseert op Instagram in elk geval met hondjes en kuikentjes. Mogelijk worden die straks ook geconfronteerd met Nicols gleuf. Zelf kijkt ze daar in elk geval graag naar: “Omdat ik zelf vind dat ik een mooi lichaam heb en ik vind dat het gezien mag worden.”

‘Dit mag niet’

Shownieuws-presentator Manuel Venderbos vindt het extreem twijfelachtig. “Dan is er nog een vraag die ik heb… Iets met dieren?!”

Collega Patty Brard denkt dat dat helemaal niet is toegestaan. “Ja… En fonteinen en zwembaden en dieren. Ik weet het niet. Met dieren mag geloof ik niet, hè?”

Ronald Molendijk is in shock: “Ik stel voor dat je gewoon tijdens het hele onderwerp niets aan mij vraagt. Dat is voor iedereen beter.”

Windeieren

Nicol is al van TikTok geband omdat ze de jonge gebruikers van dat sociale medium bleef lastigvallen met haar OnlyFans-pagina. Critici vrezen dat jongeren geïnspireerd raken door BN’ers die veel geld verdienen met expliciete foto’s en filmpjes van zichzelf.

Ook Nicol boert volgens Patty goed. “Het zal haar financieel geen windeieren leggen. Zo’n OnlyFans kost 19,99 euro voor een abonnement per maand en het levert haar nu al iets van tweeduizend euro per maand op.”

Instagram

Nicol met hondje Coco:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Nicol Kremers geband moet worden van OnlyFans als ze daarvoor dieren gaat gebruiken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen