Maarten van Rossem krijgt klap van Evert Santegoeds: ‘Zo dom!’

Maarten van Rossem krijgt in het staartje van de rel over zijn Jinek-uitspraken nog een verbale klap van Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé vindt de tv-ster ‘buitengewoon dom’.

Evert Santegoeds en Maarten van Rossem © SBS, NPO

Het relletje over de ongepaste uitspraken van Maarten van Rossem over de zwangerschap van Eva Jinek wordt tot de laatste druppel uitgemolken. Nu het jurylid van De Slimste Mens zijn excuses heeft aangeboden en de presentatrice terug heeft geslagen, krijgt Maarten nog een finale verbale klap van Evert Santegoeds.

Buitengewoon pijnlijk

De Privé-baas vindt het meer dan terecht dat Eva Maarten van repliek heeft gediend. “Maarten van Rossem was gewoon buitengewoon dom bezig natuurlijk. Je hebt niet te zeggen dat er tussen twee kinderen te lange tijd zit”, zegt Evert in de dagelijkse podcast Strikt Privé.

Het is kortzichtig geweest van Maarten, aldus de bladenmaker. “Wie weet hoe Eva bezig geweest is om zwanger te worden wat niet lukte. Het is toch buitengewoon pijnlijk.”

Oude brombeer

Het stoort Evert vooral dat Maarten altijd zo neerkijkt op de roddelmedia, maar nu keihard meeroddelt. “Dan denk ik van: nou, als oude brombeer die altijd neerkijkt op bladen en roddels hoor je je helemaal niet op dat terrein te begeven, want het is toch een vak.”

Collega Jordi Versteegden: “Ik hoop dat ze er vanaf nu ook lekker van geniet van die zwangerschap, want dat is heel belangrijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan Maarten van Rossem tegelijkertijd klagen over de roddelmedia én de baby van Eva Jinek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen