Maarten van Rossem verbaasd: ‘Tom Egbers leek altijd zo aardig’

Maarten van Rossem is ontzettend verrast over de onthulling dat Tom Egbers pestgedrag heeft vertoond achter de schermen van NOS Sport. “Ik moet bekennen dat ik hem altijd erg aardig vond.”

Maarten van Rossem en Tom Egbers © SBS, NPO

Tom Egbers heeft in de talkshow Khalid & Sophie bevestigd dat hij treitergedrag heeft vertoond jegens een stagiaire, omdat zij hun affaire desgevraagd opbiechtte aan zijn vrouw Janke Dekker. Veel mensen zagen dit allemaal niet aankomen, ook omdat diezelfde Janke al maanden in de media roept dat Tom zo’n lieve man is.

‘Tom altijd aardig’

Wat vindt Maarten van Rossem ervan? Hij is verrast, geeft hij aan in zijn podcast Maarten De Podcast. “Ik moet je bekennen dat ik Tom Egbers altijd een alleraardigste man heb gevonden. Dat je denkt: hoe is het mogelijk? Ik had dat niet achter hem gezocht.”

Vond hij Matthijs van Nieuwkerk ook aardig in het echt? “Bij Matthijs dacht ik er heel anders over qua aardigheidsfactor. Matthijs vond ik helemaal niet aardig, maar Tom leek mij in elk geval – ik heb hem een of twee keer gesproken in mijn leven – een heel aardige man. Ik geloof dat we het over voetbal hadden als ik het me goed herinner.”

‘Zo zie je maar weer’

Hoe mensen overkomen zegt dus niet altijd alles, aldus Maarten. “Vond ik Matthijs aardig? Nee. Vond ik Egbers aardig? Ja. Zo zie je maar weer.”

En Jack van Gelder dan? “Nou, kijk: met Jack van Gelder had ik verder niks.”

Ondanks het wangedrag heeft Maarten ook wel enig medelijden met Tom. “Het lijkt me vreselijk om zo in de krant te komen.”

Niet geholpen

Privé-baas Evert Santegoeds vindt Tom vooral onhandig, zegt hij in de podcast Strikt Privé. “Ik vind dat hij zijn eigen zaak bij Khalid & Sophie niet heel erg geholpen heeft, want juist zijn vrouw Janke zat aan het begin van de week alles te ontkennen en hij kwam daar eigenlijk om alles te bevestigen.”

Het is in die talkshow ook te weinig over het pestgedrag gegaan, vindt Evert. “Dat het daar niet over ging, vond ik wel kwalijk, want daar gaat die hele zaak nu juist over. Hij had het nu heel erg over het vreemdgaan en dat dat niet veel meer voorstelde dan drie jaar lang zoenen. Dat lijkt me overigens sterk, maar we geloven hem op zijn blauwe ogen. Hahaha.”

Knettergek

Yvonne Coldeweijer heeft in haar Juice Show de felste mening over Tom. De juicekoningin vindt dat zijn pestgedrag echt veel te ver is gegaan. Ze wijst vooral op de vinger-op-keel-gebaren die de presentator heeft gemaakt.

Ze zegt: “Dan ben je gewoon echt knettergek. Dan ben je knettergek. Echt, ben je echt niet goed bij je harses.”

Podcast

Maarten geeft zijn mening over Tom:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen