Linda de Mol voor eerst op tv na nieuws over vervolging: slijmdouche

Linda de Mol was gisterenavond voor het eerst op televisie sinds het nieuws over de vervolging van haar geliefde Jeroen Rietbergen, die wordt verdacht van verkrachting. “Complimentenregen!!!”

Linda de Mol © SBS 6

Het slechte nieuws houdt maar niet op voor Linda de Mol. Vlak nadat ze in Parijs is betrapt op haar liefdesreünie met Jeroen Rietbergen, maakte het Openbaar Ministerie vorige week bekend dat ze hem gaan vervolgen voor de verkrachting van Voice-kandidate Nienke Wijnhoven. Desastreus voor het imago van de toch al gevallen tv-koningin.

Slijmdouche

Linda verscheen gisteren voor het eerst op televisie sinds het nieuws over de vervolgingsbeslissing, namelijk in een reeds eerder opgenomen aflevering van Miljoenenjacht. De presentatrice kan wel wat positieve publiciteit gebruiken en daarom gooiden haar collega’s bij Shownieuws er een half uur na de start van de aflevering al direct een slijmdouche uit.

Op basis van een paar tweets kwam Shownieuws met het artikel: ‘Kijkers Miljoenenjacht complimenteren Linda de Mol volop’. En Tooske Ragas moest dat ’s avonds op tv nog eens extra onder de aandacht brengen: “Linda de Mol wordt bedólven onder complimenten na de uitzending van Miljoenenjacht. Benieuwd waarom? Surf naar Shownieuws.nl!”

Stemmig zwart

Waar dat artikel van Shownieuws over gaat? Over het zwarte jurkje van Linda. De showrubriek haalt zes kijkers aan die daar iets over hebben gezegd. “Wat ziet Linda er mooi uit in deze zwarte jurk!”, zegt Romy bijvoorbeeld. En Darth: “Deze kleur staat haar goed.”

Ja, in deze tijd staat stemmig zwart inderdaad heel goed bij Linda. De poging van Shownieuws om wat positieve buzz te creëren rondom Linda is natuurlijk heel doorzichtig. Laatst werd zusterprogramma Hart van Nederland ook al gebruikt, toen om de lage kijkcijfers van Avastars te verdoezelen. “Dat was ooit journalistiek toch?”, sneerde een AD-journalist.

Hooghartig

Het niet aan Talpa gelieerde Veronica Superguide trekt op basis van de tweets over de Miljoenenjacht van gisteren een heel andere conclusie. ‘Kijkers boos om ‘wereldvreemde’ opmerking Linda de Mol in Miljoenenjacht’, kopt het tijdschrift.

Zoveel tweets als er zijn over het zwarte jurkje van Linda, zijn er immers ook over de ‘hooghartige’ opmerking die Linda maakte tegen halve finalist Lisette. Als zij aangeeft dat haar bonuskinderen 20 en 22 jaar zijn, merkt de tv-miljonair als vanzelfsprekend op: “Oké, dus die zijn al het huis uit?”

Onwetendheid

Linda heeft haar eigen kinderen Noa en Julian verwend met hun eigen miljoenenpanden in Amsterdam, maar voor de meeste kinderen van 20 en 22 jaar zit er anno 2023 natuurlijk geen eigen stek meer in.

Ondernemer Jerry Helmers twittert geërgerd: “De hooghartige Gooische onwetendheid bij Miljoenenjacht. Kandidaat zegt tegen Linda de Mol: ‘Ik heb twee bonuskinderen van 20 en 22 jaar.’ Antwoord van De Mol: ‘Oh, maar die zullen al het huis uit zijn, toch?’ OMG, anno 2023 het huis uit op je 22e? 😳😳 #woningnood.”

Overigens heeft Linda morgen voor het laatst opnames van Miljoenenjacht. Er zijn op televisie nog twee afleveringen te gaan.

Tweet

De boze tweet over Linda:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol ziet het als vanzelfsprekend dat een kind van 20 al niet meer thuis woont. Hooghartig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen