‘Linda de Mol in alle staten, ontslaat advocaat Jeroen Rietbergen’

Linda de Mol was ‘in alle staten’ na de beslissing van het OM om haar geliefde Jeroen Rietbergen te vervolgen voor verkrachting, stelt Yvonne Coldeweijer. “Ze heeft zijn advocaat ontslagen!”

Linda de Mol © RTL, Instagram

Yvonne Coldeweijer brengt zojuist op haar juicekanaal een pittige ‘scoop’ over Linda de Mol en haar geliefde Jeroen Rietbergen naar buiten. “Jongens, Lin is WOEST! Toen twee weken geleden bekend werd gemaakt dat het OM overging tot het vervolgen van Vieze Jeroentje, was Lin blijkbaar in alle staten”, schrijft ze.

‘Linda uit haar plaat’

Die woede van Linda heeft zich onder meer gericht tot Peter Plasman, de advocaat van Jeroen, meent Yvonne. “Ze heeft helemaal zélf de telefoon gepakt en gebeld naar Plasman, de ‘advo’ van ‘VJ’. Ze begrijpt niet hoe het kan dat Johnny niet wordt vervolgd een haar geliefde VJ wel.”

Ze vervolgt: “Het schijnt dat Lin Plasman ook iets verwijt, of dat Plasman een fout heeft gemaakt, waardoor Lin uit haar plaat is gegaan en hij de zaak van VJ niet meer mag behandelen.”

Zelfde als Johnny

Jeroen heeft nu een nieuwe advocaat, weet Yvonne. “Mijn spion zegt dat VJ per direct overstapt naar een nieuwe behandelend advocaat, namelijk dezelfde als die van Johnny, Wout Morra.”

Ze besluit: “Plasman zal waarschijnlijk wel woordvoerder blijven naar de pers toe, want dat was hij van Johnny ook. Waarschijnlijk omdat zijn naam status heeft in de pers of iets dergelijks. Wout Morra is echter diegene die Johnny’s zaak geseponeerd heeft gekregen. En hierbij dus ook de nieuwe advo van Vieze Jeroentje!”

Een volger van Yvonne reageert verbijsterd: “Ongelofelijk dat ongeveer de machtigste vrouw van Nederland zich blijft inzetten voor deze klaploper.”

Geschokt

Zelf liet Jeroen twee weken geleden weten dat hij ‘geschokt’ is over de beslissing om hem te vervolgen voor verkrachting. “Er is nooit sprake geweest van dwang, aanranding of verkrachting.”

“Dat het OM besloten heeft mij toch te vervolgen terwijl er diverse zaken in het onderzoek naar boven zijn gekomen waaruit blijkt dat van dwang geen sprake is geweest is een hele zware klap en vind ik onbegrijpelijk.”

Nienke blij

Nienke Wijnhoven, het vermeende slachtoffer van Jeroen, is wél tevreden. Zij voelt erkenning omdat ‘zij als slachtoffer echt gehoord wordt’, zei haar advocaat Sébas Diekstra na de vervolgingsbeslissing. “Haar ervaringen zijn niet gebagatelliseerd of verdraaid.”

“Wat haar overkomen is wordt nu ook voor waarheid aangenomen door het Openbaar Ministerie. Zij is dankbaar voor het gedegen en integere strafrechtelijk onderzoek dat heeft plaatsgevonden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan Linda de Mol haar woede beter richten op Jeroen Rietbergen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen