‘Leontine Ruiters mogelijk toch weer terug in armen Marco Borsato’

Leontine Ruiters keert mogelijk toch weer terug in de armen van Marco Borsato, denkt BN’er-expert Evert Santegoeds. “Ik sluit het niet uit. Ik denk dat hun liefde heel erg diep is.”

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Een beetje gênant is het wel: een paar maanden nadat Leontine Ruiters en haar nieuwe lover John Huiberts zich gewillig een hele middag lieten fotograferen door de Story, bleek onlangs dat ze alweer uit elkaar zijn. Voor mensen die de juicekanalen volgen was dat niet heel verrassend; John lijkt namelijk een behoorlijke flierefluiter te zijn.

Besmette Marco

Heel vervelend voor Leontine natuurlijk. Die had met John weer een mooie multimiljonair aan de haak geslagen, maar nu moet ze toch weer zelf de handen uit de mouwen steken. “Je kunt je ook voorstellen dat het met haar niet heel erg goed gaat op dit moment”, zegt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in zijn podcast Strikt Privé.

Leontine kan altijd nog kiezen voor een terugkeer in de armen van Marco. Hij heeft weliswaar een slechte reputatie, maar ook een heel goed gevulde bankrekening. “Maar met Marco is natuurlijk ook wat aan de hand en dat duurt allemaal maar zo lang”, aldus Evert. “Ja, de naam Borsato is een beetje besmet op dit moment. Heel erg besmet.”

‘Sluit het niet uit’

Het OM heeft nog altijd niet besloten of Marco vervolgd wordt voor het seksueel misbruiken van een minderjarige. Kan Leontine dan wel weer aan zijn zijde staan? “Zijn plaatjes worden niet eens meer gedraaid op de radio of mondjesmaat, dus je hebt er wel heel veel kracht voor nodig om het toch weer samen te gaan proberen, maar ik sluit het niet uit hoor.”

Wellicht zijn ze voor elkaar gemaakt, aldus Evert. “Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan, maar dan hangt het wel een beetje af van de afloop van die hele zaak die nu nog loopt tegen Marco en waar we binnen nu en een maand of twee wel duidelijkheid over hopen te krijgen.”

Pr-manager

Hoe krijgt Marco ooit die smet weer van zijn naam? “Daar moet hij iemand voor in de arm nemen die Marco helpt om weer terug te komen. Een interview luistert ook heel nauw. Het zou heel erg afhangen van de uitkomst van de rechtszaak. Pas dan kun je plan de campagne maken hoe je eventueel weer op het podium kan.”

Hij besluit: “Volgens mij is de grote Marco Borsato-comeback wel te realiseren, áls hij tenminste onschuldig blijkt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Ruiters heeft als BN'er een goed imago nodig. Kan ze beter de vervolgingsbeslissing van het OM afwachten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen