Johan Derksen: ‘Wierd Duk niet gebeld na breuk met Fidan Ekiz’

Johan Derksen heeft Wierd Duk geen hart onder de riem gestoken na zijn meest recente break-up met Fidan Ekiz. “Ik bemoei me nooit met dat soort zaken. Dat moet iedereen zelf uitvechten.”

Wierd Duk, Johan Derksen en Fidan Ekiz © HLF8

De André Hazes jr. en Monique Westenberg onder de opiniemakers zijn weer uit elkaar: Fidan Ekiz en Wierd Duk, die samen een zoontje hebben, hebben hun relatie wederom beëindigd. Hun liefdesreünie werd vorig jaar april bekend, een maand later verschenen ze alweer kibbelend op televisie en in de herfst liep het wederom uit de hand bij HLF8.

Weer single

Deze door Fidan uitgelokte tv-ruzietjes hebben mogelijk bijgedragen aan toenemende ergernissen tussen de twee, want vorige maand maakte de Op1-presentatrice bekend dat ze weer single is.

De precieze reden van hun nieuwste breuk is onduidelijk. Waarom ze in 2017 van elkaar scheidden? Volgens Wierd vond de omgeving van Fidan hem een rechtse klootzak en werd zij daardoor beïnvloed, maar dat noemde Fidan ‘onzin’ en ‘veel te kort door de bocht’. Zij beweerde dat Wierd te druk was met twitteren. “Dat leek me ongezond.”

Niet gebeld

Hun gezinnetje is nu weer uit elkaar gevallen en dat is voor alle partijen natuurlijk hartstikke vervelend. Johan Derksen, die een goede relatie onderhoudt met Wierd, heeft de Telegraaf-journalist echter geen hart onder de riem gestoken.

De liefdesbreuk kwam gisterenavond ter sprake in Vandaag Inside, toen de naam van Fidan werd aangestipt. Johan: “Die heeft die arme Wierd weer de deur uit gestuurd, hè?”

Wilfred Genee: “Ja, dat is wel lullig. Dan moet die binnenkort maar weer bij ons aan de bar.”

Johan: “Niet aan Wierd komen.”

Vier handen

Wilfred: “Nee, jij en Wierd zijn gewoon vier handen op een buik, hè? Dus je hebt hem al gebeld ook?”

Johan: “Nee, nee, nee.”

Wilfred: “O, dat weer niet dan!”

Johan: “Nee, ik bemoei me nooit met dat soort zaken. Dat moet iedereen maar uitvechten, maar ik keek er wel van op.”

Wilfred: “Je wil wel een schouder aanbieden bij deze?”

Johan: “Ik wil ze allebei wel begeleiden.”

Wilfred: “O, kijk, heel goed.”

Ruzie met Fidan

Wilfred biedt Fidan in elk geval geen schouder aan. In de zomer van 2020, toen hij vanwege de VI-racismerel bij haar aanschoof aan de talkshowtafel van Op1, kwam er een abrupt einde aan hun goede verstandhouding.

Het liep echt he-le-maal uit de hand in de studio: Wilfred begon na de uitzending hysterisch te krijsen tegen Fidan, waardoor zelfs zijn vrouw moest ingrijpen. Afgelopen zomer gaf hij aan nog steeds van haar te walgen.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen