Janke Dekker thuis lastiggevallen door Privé-paparazzo: ‘Betrapt!’

Janke Dekker is thuis lastiggevallen door een paparazzo van weekblad Privé. Een foto waarop ze zich half schuilhoudt achter haar voordeur staat deze week op de cover van het tijdschrift.

Evert Santegoeds en Janke Dekker © Google Streetview, William Rutten, RTL

Ze zitten naar eigen zeggen thuis met de gordijnen dicht: Janke Dekker en Tom Egbers. De onthullingen over zijn gedragingen bij NOS Sport hebben niet alleen hem in de problemen gebracht, maar ook haar. Zij bleef namelijk willens en wetens aan het roer van meldpunt Mores zitten, terwijl ze wíst dat haar man ook niet van onbesproken gedrag is.

Paparazzo naar Janke

Dat Janke’s gedragingen óók twijfelachtig zijn, daar zijn vriend en vijand het wel over eens, maar moeten we nu ook paparazzi naar haar woning gaan sturen om te kijken hoe ze zich schuilhoudt? Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van weekblad Privé, vindt van wel. Het resultaat heeft hij deze week op de cover van zijn tijdschrift gezet.

Een paparazzo van Privé heeft een foto gemaakt waarop we de twee-onder-een-kap-woning van Janke en Tom zien in het oude dorp van Huizen. Zij doet voorzichtig de voordeur open om naar buiten te kijken. Klik! De foto staat groot afgedrukt in de Privé, verspreid over twee pagina’s. ‘Ook DIT huisje heeft z’n kruisje…’, luidt de kop.

Pakjesbezorger

Waarom deed Janke de voordeur open? Daarover heeft Evert twee lezingen. In zijn blad schrijft hij: “De Privé-fotograaf constateert dat de bedrogen mevrouw Egbers niet buitenkomt en de deur alleen opent voor een pakjesbezorger.”

En in zijn online rubriek Strikt Privé zegt hij: “Wij hadden een fotograaf staan in het Gooi, waar ze tegenwoordig wonen. Daar was een buurman zo vriendelijk om even aan te bellen dat er een fotograaf in de straat zat. En toen wilde Janke wel even zien waar dat dan was en toen keek ze recht in de camera. Dat is het enige beeld dat er nu van haar is.”

Privé-cover

De cover van de nieuwste Privé, met daarop ook de nieuwsgierige Janke:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Privé fotografeert Janke Dekker terwijl ze achter haar voordeur staat. Gaat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen