Humberto Tan krijgt uitbrander na Johnny-interview: ‘Lúister eens!’

Humberto Tan krijgt na zijn tv-interview met Johnny de Mol een flinke uitbrander van mediajournalist Dennis Jansen. “Humberto, luister gewoon een keer beter naar de antwoorden!”

Johnny de Mol en Humberto Tan © RTL

Johnny de Mol zat afgelopen weekend in de talkshow van Humberto Tan om terug te blikken op de roerige periode die hij achter de rug heeft, maar het gesprek was volgens mediajournalist Dennis Jansen een aaneenrijging van gemiste kansen. Hij vindt dat de talkshowhost echt wel wat meer had mogen doorvragen.

‘Luister eens!’

Dennis is teleurgesteld, zegt hij in de AD Mediapodcast. “Het gesprek zelf kan ook wel wat scherper. Als ik Humberto dan Johnny de Mol zie interviewen… Die Johnny praat echt wel, maar Humberto… Luister wat beter naar die antwoorden!”

Op cruciale momenten laat Humberto het volgens hem afweten. “Johnny zegt op een gegeven moment van: ‘Ja, het heeft me veel gebracht als presentator, als mens, als vader.’ Dan denk ik: nou, vertel! Wat dan?! Vertel gewoon! Luister eens een keer wat beter gewoon!”

Leuk en populair

Zijn beroemde collega Angela de Jong is het daarmee eens. “Ja, of durf het te laten schuren. Maar dat wil hij ook niet. Het moet allemaal gezellig, leuk, populair.”

Dennis: “Kijk, hij hoeft heus niet als een soort roddelblad helemaal intiem in die familie te duiken, maar als Johnny zelf de voorzet geeft, vraag dan gewoon door. Wat dan? Wat heb je dan gedaan? Vertel!”

Angela: “Het heeft een heel hoog ons-kent-ons-gehalte. Niet alleen dat interview, maar ook anderen. Er wordt heel bedeesd gevraagd.”

Kool en geit

Het is jammer dat Humberto er niet alles uithaalt wat erin zit, aldus Dennis. “Ik denk dat Humberto het wel kan eerlijk gezegd. Volgens mij op de radio hoor ik hem ook wel eens en dan denk ik: nou, dat is gewoon een goed vraaggesprek.”

Angela: “Ja, maar goed, als het bekende mensen zijn dan moeten vaak de kool en de geit gespaard worden. Dan moet het vooral leuk, dan moeten we vrienden blijven en dan krijg je dat.”

AD Mediapodcast

De nieuwste aflevering van de AD Mediapodcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Humberto Tan te soft als interviewer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen