Humberto Tan krijgt felle kritiek: ‘Hij is profiterende huisjesmelker’

Humberto Tan wordt flink onder vuur genomen door de Story. Het tijdschrift stelt dat de presentator een ‘huisjesmelker’ blijkt te zijn en dat hij ‘profiteert’ van de woningnood in Amsterdam.

Humberto Tan © RTL

Hij was jarenlang dé gevierde man van de late avond: Humberto Tan. De affaire met Dionne Stax gooide roet in het eten, maar tegenwoordig is hij gewoon weer op zender met zijn eigen talkshow. Niet doordeweeks, maar in het weekend. En met wisselend succes: de zaterdageditie scoorde helaas dermate teleurstellend dat RTL 4 daar nu mee stopt.

2.100 euro

Al met al gaat Humberto’s tv-carrière de laatste jaren ‘met horten en stoten’, meent de Story. Toch hoeft hij zich volgens het tijdschrift geen zorgen te maken over de financiën, want samen met zijn ex-geliefde Ineke Geenen bezit hij naast hun voormalige gezinsvilla ook ‘meerdere panden’ in Amsterdam.

Humberto casht er volgens de Story ‘flink op los’. “Het appartement van 61 vierkante meter blijkt per half februari namelijk te worden verhuurd voor maar liefst 2.100 euro per maand!”

Politiek correct

Het levert Humberto een flinke reprimande op. “Blij met dit maandelijkse extraatje zal Humberto zeker zijn, met het uitlekken van zijn verhuuractiviteiten wellicht iets minder”, aldus de Story.

Het tijdschrift vervolgt: “Het staat de politiek correcte presentator immers niet zo fraai dat hij gebruikmaakt van het extreme woningtekort in Amsterdam om er zelf een financieel slaatje uit te slaan.”

‘Pauw ook!’

De kop van het blad liegt er niet om. “Presentator profiteert van woningnood: Humberto Tan blijkt huisjesmelker.”

Het is volgens de Story hypocriet omdat er ‘juist aan talkshowtafels’ altijd alarm wordt geslagen over het woningtekort. Een ander ‘die zich hieraan bezondigt’ is Jeroen Pauw, weet het blad.

Jeroen verhuurt zijn tweede woning in het centrum van Amsterdam voor 2.200 euro per maand.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u over het algemeen dat veel BN'ers normen en waarden prediken waar ze zich buiten de camera om niet aan houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen