Frank Dane wantrouwt Tom Egbers: ‘Drie jaar en alleen zoenen?!’

Tom Egbers stelt dat zijn drie jaar durende affaire met een NOS-stagiaire alleen maar bestond uit zoenen, maar dat wekt wantrouwen bij Aran Bade en Frank Dane. “Ik twijfel daar oprecht aan.”

Aran Bade, Tom Egbers en Frank Dane © RTL, NPO

Het is voorlopig over en uit met de tv-werkzaamheden van Tom Egbers nu de Volkskrant heeft onthuld dat hij een 26 jaar jongere stagiaire heeft gepest en getreiterd totdat ze vertrok bij NOS Sport. De reden? Hun drie jaar durende affaire was op de klippen gelopen en zorgde voor een huwelijkscrisis met zijn vrouw Janke Dekker.

Frank sceptisch

Tom heeft in de talkshow Khalid & Sophie gezegd dat die affaire alleen bestond uit zoenen. Een vreemd verhaal, vindt Aran Bade het. De showbizzverslaggever zegt in RTL Boulevard dat hij dat een beetje wantrouwt. “Tom Egbers zegt ‘alleen gezoend’, maar ik vraag me dat oprecht wel af.”

Collega Frank Dane vindt het ook een beetje vreemd. “Het is wel lang, hè, drie jaar lang alleen maar zoenen?”

Aran: “Ja, dat is wel lang en ik kan het me niet voorstellen, maar goed.”

‘Waarom liegen?’

Collega Clarice Stenger breekt in vanaf de tribune. “Maar waarom zou hij daarover liegen?”

Frank: “Ja, ook weer waar.”

Lex Uiting: “Als hij hierover liegt, dan krijgt hij het natuurlijk ooit terug als een boemerang. En jongens: dat boeit uiteindelijk ook niet, hè, of hij nou getongd heeft of iets anders heeft gedaan?”

Aran: “Nee, maar het zegt wel iets over hoe hij in dat verhaal zit, vind ik.”

Ultieme middel

Volgens Telegraaf-ster Wilson Boldewijn is er wel een reden om daarover te liegen. Hij twittert: “Zowel bij Danny de Munk als Tom Egbers zou er alleen gezoend zijn. Is gezoend zijn het ultieme middel om alles voor de buitenwereld een beetje proportioneel te houden? ‘Mijn man ging drie jaar vreemd, maar het valt wel mee want er is alleen gezoend’.”

Er zijn ook een heleboel dingen wél door Tom bevestigd, bijvoorbeeld dat hij haar heeft uitgescholden. Aran: “Wij hebben nog even mensen gehoord na afloop die in het publiek zaten bij Khalid & Sophie en die zeiden: ‘Hij zei wél ‘de serpent’, hij zei wél ‘de as van het kwaad’. Zie je nou wel: hij heeft het wél gezegd.’ Dat gevoel bleef bij mij ook overeind.”

Sympathiek

Frank vindt dat Tom wel weer terug mag op tv. “Op mij kwam hij heel sympathiek over. Ik dacht: nou ja, als het één incidentje is… Natuurlijk is er rommel tussen twee mensen die een affaire hebben. Ik dacht: ja, hij kan eigenlijk morgen weer Studio Sport gaan doen.”

Dit soort reacties van medelijden met Tom wekken bij andere mensen weer tot ergernis:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke vorm van vreemdgaan vindt u persoonlijk ernstiger?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen