Evert Santegoeds zegt geen sorry voor lastigvallen Janke Dekker

Evert Santegoeds heeft er geen spijt van dat hij Janke Dekker heeft lastiggevallen bij haar privéwoning. De Privé-baas biedt dan ook geen excuses aan. “Je wil toch weten hoe het met haar gaat.”

Evert Santegoeds en Janke Dekker © SBS, RTL

Het wordt Janke Dekker kwalijk genomen dat ze willens en wetens is aangebleven als voorzitter van meldpunt Mores, terwijl ze wist dat haar eigen man Tom Egbers niet van onbesproken gedrag is en zijn werkgever NOS Sport al geruime tijd onder een vergrootglas ligt. Ze is nu afgetreden, net als de rest van de Mores-top.

Paparazzo naar Janke

Privé-baas Evert Santegoeds vindt de misstap van Janke kennelijk ook reden om haar lastig te vallen in haar privédomein. Hij heeft een paparazzo naar Huizen gestuurd om de hele dag te posten bij de woning van Janke en Tom. Als zij na een waarschuwing van de buurman kijkt of de kust veilig is, wordt ze op haar eigen deurmat gefotografeerd.

Nu ligt Janke verspreid door heel Nederland in de tijdschriftenrekken, prominent op de cover van weekblad Privé. Je kunt je afvragen of dit anno 2023 eigenlijk ook niet grensoverschrijdend is. Zelf vindt Evert in elk geval van niet.

Evert verdedigt

Mediajournalist Jordi Versteegden confronteert Evert ermee in de podcast Strikt Privé. “Er zijn ook mensen die de Privé-cover en die foto van Janke zien, en denken: moeten we haar op dit moment niet even met rust laten? Hoe kijk je daarnaar? Heb je er bewust voor gekozen om toch even ernaartoe te gaan en polshoogte te nemen?”

Evert vindt het allemaal heel normaal. “Nou, ik wist niet wat ze gingen doen. Ze hadden het ook over een wandeling die ze zouden maken door de duinen en dat Tom dan zo’n enorm goede response kreeg van de mensen, van: ‘We houden van jullie.’ Dat had ik eigenlijk in beeld willen brengen, maar ze kwam de deur niet uit.”

‘Je wil het weten’

Ja, Janke kwam de deur niet uit omdat ze geen zin heeft in de hyena’s van Evert. Lijkt een nogal duidelijk signaal. Maar goed, dan maar Janke die op haar deurmat staat. “Het enige dat we hebben kunnen maken is dit. Het zegt wat over haar gesteldheid. Het is een van de meest besproken vrouwen van dit moment, dan wil je wel weten hoe het met haar gaat.”

Evert werd gisterenavond ook ter verantwoording geroepen in Shownieuws. Daarin zegt hij: “Ze is veel thuis. Tom Egbers vertelde vrijdag op televisie dat hij wel eens gaat wandelen met d’r en dat hij dan heel aardige reacties krijgt van mensen uit het publiek. Dat wilden wij wel eens zien, maar ze komt de deur helemaal niet uit.”

Recht in de camera

De Privé-baas is er nogal triomfantelijk over. “We waren nog heel erg blij met een buurman die ging waarschuwen dat er een fotograaf in de straat stond, want op dat moment keek Janke even waar dat dan was en toen keek ze recht in onze camera.”

Collega William Rutten verbaasd: “Er zit een fotograaf de hele dag te wachten totdat zij naar buiten komt?”

Evert als door een wesp gestoken: “Ja.”

William: “Echt?!”

Evert: “Ja.”

William: “Wat een k*tbaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Evert Santegoeds zet de hele dag een paparazzo bij de privéwoning van Janke Dekker. Mag hij nog een grote mond hebben over juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen